Veriler karelin sayfasından 2023 yatırımcı sunumundan alınan
Printable View
Net kar yazmaya başlasın da otoymuş, telekommuş, elektronik kartmış fark etmez.
Kar gelirse hisse iyi fiyatlar bence, soluğumuzu kesti, çok aşağılara geldi zaten, temel veriler biraz iyileşirse piyasa alır.
Logo iyi kar yazmış ve de önceden fiyatladı zaten, hisse zirvede, bakalım yarına ne yapacak, darısı Karel'in başına, Karel de son dönemlerin dibinde.
Bawer hocam hiç bir beklentim kalmadı karelde benim ne bir heyecan ne bir istek yüklü mikdarrda elimde hisse var buna rağmen satmamaya karar verdim ilgilenmiyorum artık hisseyle tek çözüldüğünü şey dohol bu şirkete ortak olunca arkadaşımı dinlemedim dediği bana doholun bulaştığı şirketten uzak dur ve çek sat yapmadım…tek üzüldüğüm nokta bu…dohol iki bedelli yaptı ve hissenin halide bu bedellilere rağmen ortada iki Telekom şirketleriyle yaptıkları 11 milyarlık anlaşmaya rağmen şirketin değerinin bu halde olmasının tek sorumlusu dohol
Ya mükemmel yaaa:)
Hiç kafasını kaldırmasına müsaade yok.
Bu ne biçim bi baskıdır arkadaş:)
gel gel yapıyor şerefliler
Ceo çağlargöğüş doganholding otomotiv ve elektronik kısa vadede 3 tane daha karel çıkartacak kadar hacme sahip derken, daiichi , globalpbx gibi şirketleri bünyeye katarken hakim ortak satışı doğru bir satışmı?Sizce bu işte bir yanlışlık yok mu?bizim bilmediğimiz şirketin içerisinde mevcut ortaklar arası bir çekişmemi var Bawer hocam
hakim ortak satışı yok. hakim ortak doğan holding. doğan holdingin oy hakkı %55. tunaoğlu kardeşler hakim ortak değiller. kardeşlerden de sadece ali sinan bey satış yapıyor ve kendi özel hayatında patiswiss fiyaskosu yaşamış bir isim. nakit ihtiyacı olma potansiyeli çok yüksek.
Ayrıca gelip piyasadan da satmıyor. Toplu şekilde satıyor. Toplu şekilde satın alan fon ya da gerçek kişi de aldığı malı tahtaya yığmıyor. Bot vari yorumlar devam.
https://m.sabah.com.tr/ekonomi/uc-ya...ce=twitter.com spekülatörler uyuyor. doholde bile hareket yok. Sanki çok hisse var speküle edilecek.
14.oo ü kırmakta zorlanıyor son güç toplaması yapıypr kırarsa güzel olacak yoksa mokoko haydi karel
ya kır ya sat oc eziyet çektirme gel gel yapma
Alctl ve Netaas tavan tavan giderken karel hala aşağıda yer arıyor kendine, kimyası fena bozulmuş.
Kim nerden alırsa alsın zararda dip diye birşey yok karelde geçen sene bedelli yapıp bölündüğünde 12 küsürdü 1 senede ne kazandırdı karel yatırımcısına
hemen her gün bir fon alıyor ya da satıyor. emeklilik fonu ise sadece satıyor. muhtemelen iş yatırımdan bugün yine o sattı. önceki iki gün de a1den satan ise yatırım fonu olmalı. Tera yatırımdan fona mal alan da ara ara alıma devam ediyor az lotla olsa da. Mübarekler madem fona satış geliyor gidin derinliği olan primli hisselerden satın.
Şirketimiz ile bir Kamu Kurumu arasında Transmisyon Sistemleri Donanım Teminine ilişkin 70.988.000,00 TL tutarında bir sözleşme imzalanmıştır. Projenin Aralık 2024'de teslim edilmesi planlanmaktadır.
Bu haberide diğer haberlerde olduğu gibi satışta kullanmazlar
Hissede anlamsız baskı var bakalım kaç ay kaç yıl sürecek...
2 yıldır sürüyor baskı sağ olsun doğanda yardımdı etti baskıya bedelli sermaye artırımları ortak satışları.Enflasyonist ortamda paranın pul olduğu zamanda 2 yılı geride kaldı önümüzde iki secenek kaldı ya kötü günler geride kaldı diyeceğiz yada kötü günler geride kaldı daha kötü günler bizi bekliyormuş diyeceğiz ama kesin olan şu 2 yıldır parayı pul ettik bir kuruşata para kazanamadık
yine muhtemelen oyaktan bir fon sattı ve tera (ek olarak deniz de olabilir) bir fon aldı.
Yeni alınan iş ilişkisi haberi ve art endekse rağmen yine gitmedi hisse, senelerdir bu hissedeyim bu kadar tükenmişlik görmedim, hep de bu hisse satışı kaynaklı.
Yine itinayla mal satıyorlar, ne oldu bu şirkete arkadaş, Şakir efendi neden artık sesin çıkmıyor, parayı veren düdüğü çalar mı oldu artık, ekran yasağı mı var.
[QUOTE=bawer;6873114]Yine itinayla mal satıyorlar, ne oldu bu şirkete arkadaş, Şakir efendi neden artık sesin çıkmıyor, parayı veren düdüğü çalar mı oldu artık, ekran yasağı mı var.[/QUOTEbie yılda iki defa bedelli yapan aşağılıkların şirket yönetimi sizin ben ta gelmişinizi geçmişinizi ….
Bilançosu ne zaman gelecek bunun, piyasalar bozulduğuna göre her an gelebilir.
Bu yıl için endeks hedefim 15000 ler...Teknoloji sektörü bu süreçte ön planda olur diye düşünüyorum ama karel sanırım hayal kırıklığı yaratacak....bilanço bir türlü düzelmiyor...kar etmediğin sektörde pazarı kaybetsen ne...şirket artık birşeylere net karar vermeli ciddi makas değişimi yapmalı...karel hisse performansı tam bir kabus....baskı olması benim açımdan birşey ifade etmiyor 1 lot hisse satmam gerçek fiyatlama olmadığı sürece....umarım tez zamanda iyi bilanço ile 20 tl üzerine atarız....karel 20 tl üzeri fiyatlama kimse için balon olmaz süpriz olmaz..saçma sapan bir baskı var allah yardımcımız olsun ne diyeyim...
endeks bugun yükseldiği kadar düşseydi karel ne yapardı
https://invst.ly/16395m
Şu tabloya bakın, insan düşmanına yapmaz yahu.
tablo çoğu şeyi anlatıyor bawer hocam güzel para kazanmış birileri bizde 1 tl artacakmı diye 2 senedir bekliyoruz
[QUOTE=bawer;6876589]Öyle maalesef, çikolatacı bile 15 üstü malını sattı.[/QUOTE
CEO açıklamaları vardı otomotiv sektöründeki hacim 3 karel büyüklüğünde diye madem sektör bu kadar güzel karelin yolu açık gelecek vaad ediyor doğan ortağın payını alıp neden ortaklığını artırmadı az bir pay da değil %10 tahtadan satmasına müsade etti
Mayıs ayında YKY paylaşmış. Mayıs ayında şirketin güncel beklentisiyse güzel. YKY'de hesabı olan varsa sorabilir. Hem Çağlar görüş hem de yaman tunaoğlu tv yayınlarında katma değerli işlerde artış için 2. yarıyı işaret ediyordu.
2024 Beklentileri:
· Şirket, tahminlerini Amerikan Doları bazında konsolide olarak yaptığını ve bu varsayımlarla 2024 yılında satışlarında yıllık %10-%15 arasında artış beklediğini belirtti.
· Şirket, VAFÖK marjında 2024 yılında 7-10 puanlık büyüme beklediğini belirtti ve bu büyümenin önemli bir kısmının özellikle 2024 yılının son iki çeyreğinde görüleceğini vurguladı.
· Şirket, 6 iş kolunun 3'ünde yüksek sezonsallık olduğunu ve bu yüzden, net karın 3. ve 4. Çeyreklerde, daha güçlü olmasını beklediklerini; ilerleyen dönemlerde, karı yılın tamamına yaymayı hedeflediklerini belirtti.