https://i.hizliresim.com/ss2mhtc.PNG
Printable View
Tüm paydaşlarımın bayramını kutlarım.
Onlarca yıldan sonra Bayram sonu umarım Konyamız bize 2.bayram yaşatır. 🍬🍫🎂
Tarihi zirven 350$ üzerinde kalmaya devam et koca oğlan.....Sonrası daha kolay....
Yeni zirvemiz hayırlı olsun...
Mayıs 9 genel kurula kadar hareketli seanslar olacaktır tahminim..:ok:
Kenyalılar iş başında!
Ahhhh yancı Konya, sen dün yükseliş mi yaptın, çok istikrarlı yolmaya devam
Olası İsrail harekatını mı satın alıyor ne yapıyorsun.
Bütün portföyüm kırmızı ama sen bir başka kırmızısın😡
Bir ileri iki geri.. Hakikaten konya pişmanlık...😡
Göltaş çimento da bu sulu çimento mu?
Göltaş da sermayesinin 100 katı kar açıkladı Konya da 150 katı Alicengizlerden bıhtık bıhtık bırakın da gedek ağam:)
sermaye artırsin diye bekleye bekleye böyle olmayalım elimize kalemi tutuşturmayalar:kahkah:eylül 1997 eylül 2000den beri bu halde bekliyoruz:)
https://x.com/ConflictTR/status/1780493250865877016
Bryat da genel kurul maddelerinde sermaye artırımı yoktu ve gelmedide.Konyanin da genel kurul maddelerinde sermaye artırımı ile ilgili bir madde bulunmuyor.
şanssızlığın tarihi peki jantsanın bir önceki sermaye artırımı hatırlıyor musunuz?çat diye genel kurulda açıkladılar!
Temettü var mıydı bryatta:)?Vardı peki konyada var mı???
BORUSAN YATIRIM VE PAZARLAMA A.Ş.
Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
Gönderim Tarihi:21.03.2024 18:26:10
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:
Özet Bilgi 2023 yılı hesap dönemi kar dağıtımına ilişkin Yönetim Kurulu Kararı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
bu Bryat!!!:cool:
Karar Tarihi 21.03.2024
Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Peşin
Para Birimi TRY
Pay Biçiminde Ödeme Ödenmeyecek
Net Tutarın Hesaplanmasında Yürürlükteki Genel Kar Payı Stopaj Oranından Daha Düşük Bir Oran Uygulanmasının Nedeni Daha düşük bir oran uygulanmamıştır.
Genel Kar Payı Stopaj Oranından Daha Düşük Bir Oranın Nasıl Hesaplandığına İlişkin Bilgi Daha düşük bir oran uygulanmamıştır.
bu da konya!!!:cool::cool:
KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş.
Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
Gönderim Tarihi:28.03.2024 21:33:42
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:
Özet Bilgi 2023 Yılı Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ve Teklifi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Karar Tarihi 28.03.2024
Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Ödenmeyecek
Para Birimi TRY
Pay Biçiminde Ödeme Ödenmeyecek
Nakit Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri Ödeme 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(%) Stopaj Oranı(%) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(%)
KONYA, TRAKONYA91F6 0,0000000 0 0 0,0000000 0
Pay Olarak Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Tutarı(TL) Pay Biçiminde Dağıtılacak Kar Payı Oranı(%)
KONYA, TRAKONYA91F6 0 0
12.000 psikolojik sınır
Hadi be geç artık şu 12.000 i
Çizeceksen çiz boşuna oyalama paran yoksa da kenara çekil bank of amele:)
https://i.hizliresim.com/6k4mxjb.png
12125ten 11600e düşürmek de ilginç bir hareket!2 hafta sonra bize buraları aratmasa bari!
https://www.youtube.com/watch?v=BfWAnU9r4DM
sabahki 12125 hareketi ve olanlar:kahkah:
millet umudu kesti galiba tribünler boş:)
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 2 kişi okumaktadır. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
Filozof
https://i.hizliresim.com/p8fkr7v.PNG
size belki ilginç gelecektir ama tesadüf de olabilir konya 1997 ve 2000 yılındaki sermaye artırımlarını 1 Eylül tarihlerinde yapmış ortalama bir sermaye artışı karar SPK başvuru onay derken 3 ay sürüyor ki eger konya çimentonun sermaye artırım kararı alması durumunda Eylül ayını yine seçebileceğini düşünürsek mayıs ayı güzel ay olabilir:)Bu sadece çıkarımdır!
12230 a yüksel,sonra 11530 düş devre kes,hepsi aynı bokun laciverti.
Ben de ne zaman iyi bir yorum yapsam arkasından bin pişman ediyor, o yüzden pek yazmadan çalı arkasından takip ediyorum. Bu süreç gerçekten sürekli takip eden için çok yorucu. 10K bandında da aynısını yaptı, çok uzun süre süründürdü. Şimdi de burada takılıp duruyor. İleride daha da zor olacağını tahmin ediyorum. YTD.
Paylaşımlar için teşekkürler Sn. Filozof, her zaman olduğu gibi piyasamıza BOFA yön veriyor
Ne zaman halay çekeceğiz halay başının gönlü ne zaman gelir
Yatırım tavsiyesi değildir
Nasıl bir şey arkadaş Sabah İle akşam arasında 1000 TL fark
yatırımtavsiyesi değildir
Hadi in aşağılara, yukardan satanlar seni bekliyor, kırmazsın sen tahtacı
Genel kurula katılacak arkadaşımız var mi
Konya çimento çimentoya zam geldi artık iyi bir bilanço açıklarsın.......
Stokları bol olan bir şirket. Bu nedenle enflasyon muhasebesi uygulandığı için 12 aylık kârı kağıt üstünde geçmiş yıla göre % 50 az göründü. Ancak ilk çeyrek bilançoda müthiş bir kâr oranı göreceğimizi umuyorum. Beklemeye devam
HAFTALIK GRAFİK
HAFTALIK RSI 66,87
AYLIK RSI 77,34
https://x.resim-yukle.com/mjIm
Paylaşım için teşekkürler Sn. karayel09
Merkez bankası politika faizinde değişiklik yapmayarak sabit tuttu.
politika faizinin sabit tutması kararı sanki sürprizmiş gibi, yine her zamanki aynı numara. Hisseleri paldır küldür aşağı çekip panik havası estiriyorlar. :)
ÇED ÇED ÇED eee yılan hikayesi bu da 11200e düşünce mi aklınıza geldi ÇED raporu?ÇED idi GES idi zırt idi zort idi yeter artık her yer obruk oldu obruk!
Çimento'nun Tras Ocağı Kapasite Artışı Projesi ile İlgili ÇED Süreci Başladı
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:
KONYA ili MERAM, ilçesi Kayalı Mahallesi, 75994 Ruhsat ve 3136406 Erişim Numaralı Saha mevkiindeki KONYA ÇİMENTO SAN. A.Ş. tarafından yapılması planlanan I-B Grubu Tras Ocağı Kapasite Artışı projesi ile ilgili olarak KONYA Valiliğimize sunulan P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 16. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.
bu da 7 Mart 2023teki haber canları sıkıldıkça 12 ayda bir yolluyorlar:)
Uyusun da büyüsün ninni
Tıpış tıpış yürüsün ninni
Eeee eee eee ee
Eeee eee eee ee
Dandini dandini danalı bebek
Elleri kolları kınalı bebek
vsvsvs