cemaatin kendisi zaten sıkıntı abi.
fetfa kesin miş..
kız çocuklarını okula bile yollamamak adına
Printable View
Arkadaşlar disaridayim teorik fiyat nedir kapanışa göre yazabilir misiniz
Meral hanımın konuşmasına bakılırsa EKO yu aday gösterecek .
abi burda neden herkes birbirine dayı diyor :)
dayı-yeğen üye çok var demek :)
Bizim emlak da sistemcidir oda sistem dışına çıkıp löngledi harelde
pıst 100 de 4800 altı bende yok yarın %1-1.5 aşağı açılıp yeşil kapatırız diye düşünüyorum.
Akşam seansında da güzel para dönmeye başladı.......doldur boşalt devam diyorlar......
Bu pastayla nasıl -5 oldu anlamadım
https://i.hizliresim.com/qxwocad.jpeg
YSK üyelerine hakaretten yargılanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldı. İmamoğlu, aldığı ceza kesinleşirse 53. madde gereğince siyasi yasaklı olacak.
SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK?
İmamoğlu'nun avukatları kararı istinaf için Bölge Adliye Mahkemesi'ne götürecek. Ardından dava Yargıtay'a gidecek. Son sözü Yargıtay söyleyecek. Yargıtay'da karar onaylanırsa İmamoğlu seçme ve seçilme hakkını kaybedecek.
Twett gündemleri
Ekrem , Tayyip Erdoğan
kontenjanı artirilsa yeter.%20 artirsan bile olur.Benim 2 yeğenim kız, imam hatip mezunu. yks de 2 si de Ankara da tıp kazandı.
calisan oğrenci her şartta istediğine ulaşır.Benim 2 çocuğum fen lisesinde okuyor.benimki farklı tercih oldu.
Tıp fak.kontenjanını kastettim.
abka ben neden imamhatipe gittiler demiyorum zaten çalışan kazanır orası doğru .. seninkilerde fenlisesine gitmişler işte
imamhatip sayısından bahsediyorum bari bunu çarpıtmayın
isteyen cemaatede gitsin kime ne.
sağlık sisteminim berbatlığı aşikar . kadro ise kadro ver okulsa okul aç .. vb
yapılacaklar belli işte. 10 dk muayne süresimi olur yaw
longları birazdan kapatırım.
Ben de imam-hatip sayısı yeterli diye dūsunuyorum.
ABD'den Türkiye'nin olası kara harekatı öncesi skandal hamle! Teröristlere ağır silah yardımı yaptılar
Keske 10 dakika olsa.Gecen hastaneye gittim ayakta 5 dakika bile sürmedi.. .derdimi bile anlayamadım.acikcasi arıza çıkarayım dedim.sonra tv.ye çıkarım diye vazgeçtim.
Ankarada 10 tane branş hastanesi vardı.. istedigime giderdim.Sehir has. açılacak diye diğerleri pasifize edildi..sıkıntı var..
Abi yasaklı şeyler iyi olmuyor gitmek isteyen gider gitmek istemeyen gitmez
Özgürlük olacaksa bir ülkede saygı duymak lazım
Düşünce özgürlüğü fikir özgürlüğü vb vb
Ha okul sayısı fazladır yenisi açılmaz o ayrı mesela ama bence insanlar kendi tercihini kendisi yapmalı
Bu günkü olay yabancının neden %65 lerden %29 a geldiği sorusunun cevabı gibiydi
yabancı ağırlıklı bir borsamız olsaydı bu olayla birlikte en az 1 hafta güçlü ayı pençesi yerdik ama ,şimdi öyle olmaz yarın normale döner büyük ihtimal
Yalnız $ bitkisel hayatta hiçbişeye tepki veremiyor
Muhtemelen makineye bağladılar kendisini
Bu arada kaynadı yalnız. Bist %5 tepki verirken bu hırt..
provokatörsün anlaşılan ama eğitimini eksik almışın , tarih boyunca dini kapatmaya çalışan devletler olmuş ama hiç birisi başarılı olamamış
önemli olan islamcı ile laik dünyayı benimseyen insanların birlikte nasıl huzurlu bir şekilde yaşayacağına kafa yormaktır
Halk bunu büyük ölçüde başarıyor ama her iki tarafın siyasetçileri rahat bırakmıyorlar insanları
Bademlerin bu kararı satın almaları lazımdı ama yine ters köşe yaptılar. Akşama fırçayı yiyince yarin alırlar. Insallah:)))
60 yaşında spor yaptım Bilkent şehir hst.de.
Önceki hastaneler 3 tane sıkıntın varsa aynı tek bir binada işlem yapıyordun.
Burada binalar her bir branşa teslim yada iki branşa lakin tek blokda 3 blok var a,b,c, geçişler var.
Yaşlılar bayağı yürüyor.
Hastaneler arası elektrikli dolmuş var.
diyelimki tekerlekli sandelye aldın tekrar aynı yere bırakmakda sorun skoterlar gibi yapsalar ya.
Her hastanede kan alma olduğundan ve tek branş olduğundan şuanda rahat
Kantinler ateş pahası 50cc su 3,5 TL arada su ve çerez matikleri var.
Köfte ekmek 70/80 TL.
Aç dolandım çıkışda Yusuf da yedim 55 TL.Kola da beleşdi.Bebelere verdim.