Originally Posted by
HORASANLI
defalarca bu soruyu sordum sahibi zaten cevaplayamazdı ,ama hiç biriniz mi uyanamadınız, bir adam günde yüz defa sabahın beş buçuğundan gecenin üç buçuğuna kadar neden yazar ,hiç kimse cevaplamadı yine soruyorum ,neydi o günde yüz yazı göndermek ,amaç neydi çözenler nasıl bir tuzağa düştüklerini anlayabileceklerdir ,ama ilahi adalet bakın yazamaz duruma düştü,neydi o kasım kasım kasılmak insanlarla dalga geçercesine durduk yere sataşmak ,başkalarınıda sinsice kışkırtarak peşine takıp burada az eleştri yapanı infaz etmek
şimdi tekrar düşünün o günlerde sizlere kağıt adı bile vererek inceleyin demiştim vebal almayı göze alarak ,şimdi bende sadece 23 adet küsurat var ,kağıdın ne olacağında tahmin ediyorum ancak yazmaya gerek yok , çünkü o gün zatın peşine takılanlar ,bu uykudan kolay kolay uyanıp kurtulamazlar buna inanıyorum ,uyanma niyetinde olanlar tekrar düşünsünler neden günde yüz yazı yazardı bu şıh .derdi neydi ,BİR DÜŞÜNÜN BELKİ DÜŞÜRÜLDÜĞÜNÜZ KAYNAR KAZANDAN KURTULMA ŞANSINI YAKALARSINIZ sevgi ve saygılarımla