Tebrik ederim abı
Printable View
endekse dolar bazlı altın bazlı bilmem ne bazlı bakmak saçma oldu iyice.
takip ettiğim neredeyse tüm hisseler %4 ve daha fazla aşşağıda. - bugün.
önceki bastığında da böyle olmuştu.
endeks hisselerini diri tutup tüm hisselere ver. endeks az eksi görünsün.
:drunk::drunk:
dolar ve altın bazlı bakacaksanız endekse değil tamamen hisselere ayrı ayrı bakmak lazım.
şu durumda hisseye parayı gömeyim
viopta short açıp hedge edeyim demek bile saçmalık oldu.
Geldi abi ama şimdikiler pek evlenme taraftarı değil, hele bi 35 i görelim diyorlar.
Evlilik yaş ortalaması günden güne yukarı doğru gidiyeah
Eskiden 18 i gören ayakkabıya çiviyi çakıyordu.
Ben saa bişii diyim mi ayasofya abi, bu şekilde gidersek nufus yaşlanır, alamanlara dönerik
pisyedili rakam vermene gerek yok..
yarın artı mı kaparız eksi mi. onu söyle yeterli :oleyo:
Nur içinde yatsın mekanı cennet olsun. Babamı geçen haftasonu toprağa verdik abi,maalesef çok direndi ama başaramadı, hayata tutunamadı.
Bi ara iyi oldu entübeden çıktı diye sevinmiştik, vefatından sonra konuşulurken, o dönem için ölüm iyiliği gelmiş dediler.
Başınız sağolsun. Allah rahmet eyleye.
Başın sağolsun Bozkurt patron .. Allah rahmet eylesin...
GAZZEDE tüm çıkışlar kapanmış...Şehir gece gündüz bombalanıyor..FOSFOR bombası kullanılıyor...Hala ''Osmanlıya ihanet vs....''diyerek katliamı meşru gösterenlere ...
İsterse BABAMA ihanet etsin asla zulmu alkışlamam...Zulmu alkışlayana mutlaka bela dokunur.
Bin kere dediğim halde hala ZULMU ALKIŞLAYANA ANCAK BUNU DERİM..Benim deme de gerek yok...Eğer inanıyorsa zaten YARADAN bunu yapacağını söylüyor.Ha yıllar sonra FARKLI FORMATTA çıktığını gördüm..Hem de en değerli varlığınızdan.
50 kere yazdım..5 YIL istanbulda tecavüz yapan İNGİLTEREYE bu kadar kin beslediniz mi?..Binkere metrakare hesabı yaparak bunu da söyledik.Satanlar İngiliz vatandaşı bazı FİLİSTİNLER..o da %1 toprak ediyor.İSLAM çimentoydu.
Osmanlıdan nefret edenler neden osmanlıya ihanet ettiniz diyor.
1- Suç bireyseldir..Tüm dinlerde,laik-sekuler tüm hukuk sisteminde...Babam suç işlemişse bile benim suçum ne?
2-İngiltere(istanbul)-fransa(antepte yaptıkları) HAYMANA(neler yaptığını bizzat yaşayanlar anlatır)..SOMON -GOMORE romanı diyorum...
3- ittihat terakki,OSMANLININ çimentosu olan İSLAMI bırakıp ırkçılık yapınca doğal olarak her millete yol görünür.
JAKO PAPAGAN gibi aynı şeyleri muhakeme etmeden söylüyor.ASLA O FİKİRLERİ TEKRAR değerlendirmeye almıyor.
Bu konuya hiç girmeyecektim.son 24 saattir mesaj bile yazmadım..Ama BİR DEĞER-İTİBARmış gibi zülmü-katliama sevinen ve bunu mantığa büründürmeye çalışanları görünce dayanamadım.
İşin garibi ne? Tanıdığım ateist arkadaşlar var..veya marjinal sol..hatta hdp nin en koyularından...Onlardaki (bu olaya istinaden) merhamet-empati-anlayış kendine müslüman diyen de yok..Ciddiyim..Bu günlerde aynen bu olayı görüyorum.
Taziyelerden ötürü buraya yazmamıştım heralde ayafosya abi nin içine doğmuş mürüvvetini görsün diyince duygulandım ve yazdım. torununun mürüvvetini göremeden gitti
https://www.hisse.net/topluluk/showt...63#post6588463
Belli oluyor :one::rules:
Başın sağolsun bozkurt
Allah rahmet eylesin.
Sabırlar diliyorum
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
@*Bozkurt, başın sağolsun, Allah rahmet eylesin, Nur içinde yatıyor olsun,
Haklısın sıramızı bekliyoruz!
:rules::kahkah::dvr:
Bana Maciit i bulun :he:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...88#post6587188
Ben en çok sizin tahminizi beğendim .Gayet cüretkar ve net.
YATIRIMCI --- Mert Ağabeyim ilk durak neresi ?
Mert45 : Teeee ( https://www.youtube.com/watch?v=P1sJZAg6B18 ) şurda .
saygılar.
Abi benden çok daha iyi arkadaşlar var .
Zaten en son uzakdoğuya bakıyorum.hani kaçırdığım bir haber var mı diye sonrada sallıyorum gidiyor.(genelde)
Kapanışı bilse bilse pala bilir.
evrimin vardığı sonuçlardan biri..
insanoğlunun okyanustan geldiği..
tarih kitaplarda yazılabilir okunabilir..
ama kimse ilk tarihe kadar gitmek istemez :))
araplar şunu yapmıştır... israil oğulları şunu.. o ona ihanet bu buna ihanet etmiştir.
savaşlar üstüne çabası.. kimin kimin müttefik olduğunu asla bilemeceğin 2 kişi arasında sır kalmış şeyler tarih olamaz.
kıtalar bile ayrılmış suyun kuvveti ile. kimin ırkı nereden gelmiş tam olarak bilinmez.
bana kalırsa tüm dünya öncelikle tarihi geçmişi geçmişte bırakmalı.
hangi devirde yaşıyoruz ki .
hindistanı bile aya ilk görevini tamamladı sırada japonyanın 2 ay içinde bilmem kaç görevi çinin bilmem kaç görevi var. rus ve abd zaten devam ediyor hızlanarak.
millet uzayda yer kapışmacaya hazırlandığı bir devirdeyiz artık.
öyle ya.. dünya uzayda savrulup gidiyor..
akıllı dediğimiz insanoğlun sonu dinazorlar gibi olmamalı !!
Başınız sağ olsun bozkurt
Allah rahmet eylesin.
XTUMY/XU100 dirence gelmişti...(önceki mesajlarda grafik vardı).Bence düşüş olursa OCAK AYI gibi endeks %10 düşerse XTUMY %20 düşer...Hesaplar ona göre yapılmalı.
Son dakika... Lübnan da Hizbullah üzerinden savaşa katıldığı haberleri geliyor...
İsrail Lübnan sınır köyleri boşaltıldığı haberleri geliyor