Buda kartaldan mı yoksa varoşlardan mı
görülmüştür:)
Printable View
Bozkurt reisim hünkârım sıyırdı iyicene kendi kendine konuşuyoruz iyi bir psikolog lazım var mı tanıdığı olan
imam TT olmuş anlaşılan.. haber doğru olabilir.
:drunk:
yukarıda ayhan koymuş..
https://abcgazetesi.com/narin-cinaye...a-cikti-766329
az önce sözcü televizyonunda da .. güvenilir kaynaklar dendi.
haberlerin yalancısıyım !
sanki ilerleyen zaman diliminde taş toprak demir hisseleri yürüyecek gibi sigortalar da prim yapabilir ev satısları vs
o başka.. imam başkasıyla ne ok yemişse yemiş ama buradakiler aile !
bu daha berbat..
3 cü dakikadan sonra dinle.
https://www.youtube.com/watch?v=l_hvSdHQ2yA
kısa video zaten.
Herif zurnanın son deliğinin çevresinde dolanıyor
havayi fişeklerini mi patlatacak
ıslak odunu mu alacak eline
bu GOLTS hissesi 450 tl analiz yapacak var mı bana cok ucuz geldi :))
Bence borsada asıl mesela şu hikayemiz yokkkkkkkkkkkkkkkk mesela AB üyeligi vs tarzı bisi olsa yeniden filizler yesillenebilir
Garip olan çoktandır ortada gözükmeyen kchol %3 artı. Muhtemelen ona birşey olmazsa biraz gidecek borsa
en büyük hikayesi Badem bofası 1 haftadır sahayı domina ediyor bu makina olmasa bu değerlemeler bu fiyatlarda olmaz.Şimşekle beraber sisteme hsbc dahil edildi , karşılığı yok deniliyor karşılığı iş yatırım alıyor yatırım ve emeklilik fonlarına virmanlıyor.
kendin pişir kendin ye pıst100 piyasasında bu kurumların değeri bilinsin bence.:)geldiler yukarda kendilerine yer açtılar
Şimşek akşam aynı şeyleri anlattı sabah hura alım geldi bir gün önceden ne değişti.
bu yüzden kendin pişir kendin ye pıst100 ışıklardan sonra sağda afiyet olsun::wave:
Oha oha idamdan önce hadım gelmelidir, bu ne pislik, yuh
eccük yavaş alın lo
belkim şort olan neyim vardır :drunk:
Bozkurt reisim hünkârım soyundu striptiz yapıyor. Galiba bu şekilde Pala'nın başını döndürecek.
herif amma abarttı. alırken de satarken de elinin ayarı yok. dünkü ayı barını da ihlal etti.
bu tip hareketler ralli başlangıçlarında çok olur. bakalım yılsonuna bir kıyak yapacak mı?
Burdan 1 bassa tüm hisseler dün ku hatta geçen perşembe dibinin altına gelir kısa sürede
Hisse taşıyanlar çocuk torunlarıniza bırakmaya hazır etsinler kendininkini
Endeks 20 bin uzeri anca zararları cikar
Tr nin en flaş sirketi thy
Geçen sene bu zaman 260 larda iken endeks 7500 lerde idi
Endeks 9700 thy 290
1 yıl taşıma maliyeti %50 enf kaybı hariç!!
Graf orda matematik orda
Hastayım şu bisti surekli öven tiplere
Bu thy de ağır sopa yememiş özel kagitlardan biri geri kalan alayı banka bim hariç fecaat durumda
Ereğli şişe denen kagitlar var
Cumhuriyetin kuruluş hatta Osmanlı dönemine düşmüşler
Yani şunu kabullenin beyler
Endeks 3 kağıt 1 çıkacak
Endeks 1 kağıt 3 düşecek
O kurum virmanlayip bastigi sürece
Hisse taşımak çok yanlis
Bu gibi büyük cezalar büyük sıkıntıların bütün halk nezdinde bir şirkete sektöre yüklenmesi durumları eğer birde o hisse u30 u100 de ise beni çok heyecanlandırıyor. Aklıma gelenler. Pandemi-THY . Koçlara vergi akp koçlara karşı-tuprs , müsilaj-bagfs. Bim vergisi de iyi bir örnek.
Geçen demir çelik sektörünce büyük ceza haberleri çıktı. eregl topiğindekiler inşallah eregl değildir dedi. Bende çıkıp umarım eregl dir demeniz gerek demiştim.
akneden karlı olarak tüydüm :he:
lilak aldım 24.50 den, günlük çorba kebap çıkacak mı :)
sıkıntıdan :oleyo:
9800-9900 band bu :)
hacimli geçilmez ise tahminim yarın satış geleceği yönünde :)
bugün için kapanış mavi gibi :)
Çömez analizi, dikkate almayın :)
fk meka bilanço bilmem ne herşey yalan oldu.. borsa eski borsa değil.
parayı vereden borusunu öttürüyor bence.:drunk:
Aslında bazen düşünüyorum. 20 li yaşlarda bir genç. Sadece ama sadece bu haberlere konu olan şirketlere para gömse 2-3 sene sonra da ardına bakmadan satıp çıksa 50 li yaşlarında çok çok ciddi bir serveti olur. Bakın sadece haber. teknik temel fed faiz indi bindi ekonomi falan hayır.
Mesala megap. Hatırlayan varmı mesela emnis in. O da konkordato ilan etmiş idi. Grafik üzerinde o konkordato düşüşünü görebilen varmı.100x mi yaptı ne etti oralardan.
bu ülkede artık gençlerin çalışıp ev araba alması hayal. babadan varsa bilemem.
borsa şart. hiç olmadı aylık bin tl bes hisse senedi yapmak lazım.
hatta ailelerin daha okula başlamadan çocuklarına bes yapması lazım.
18 yaşına gelince 2-3 ralli görmüş olurlar. temettüsü şusu busu derken bir şeye benzer.
Arkadaslar FED yarın faizi n yapar ? sabit mi tutar peki dolar bundan sonra n olur dünya da