1.75 i bi deneyim deyip verdim. Birazını kaptirdim birazini cektim malin. İs Bankası kizdi 50.000 koydu. Sahipsiz sanmayın. Çok sahipli hemde ama zamanı var. Bilancoyu görelim.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
1.75 i bi deneyim deyip verdim. Birazını kaptirdim birazini cektim malin. İs Bankası kizdi 50.000 koydu. Sahipsiz sanmayın. Çok sahipli hemde ama zamanı var. Bilancoyu görelim.
Ne alaka adamda borsacı ağzı bile yok. Konusmaları tamamen profesyonel borsacı gibi degil. Varsa 3-5 bin lotu vardır.
Hocam kimse kimsenin elini tutmuyor. Hisse sahibiysen ve mal dağıtılıyor diye yorum yapıyorsan niye hissen var o zaman, Sat aşağıdan al, milletten sana ne, düşünen uyar düşünen uymaz. Tekrar tekrar söyleniyorsa bu masum bi iş değil.
Elinde hisse yoksa ve mal dağıtıyorsa da bu senin yararına, düşecek demek ki, bekle. Yine yapacak olan yapacağını yapar, tekrar tekrar söyleniyorsa bu iş masum olmaz.
Yanlış anlaşılmasın Karizma06, cevabım yazdığına ithafen ama sözlerim sana değil.
Sen merak etme onda bisiy yok. Biz 1 ay icinde güzel mal aldik aliyoruz. Hareketlerini de iyi biliyoruz berkosanin. Is bankası, yapi kredi, marbaş. Bunlara dikkat et. Tabiki gedik te olaya girdiginde olay tamamen degisir.
:)
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek dostum bugün bebek geldi :) hareketini çek
Oyak geldi
Biri çomak soktu ama baş arı gücünü gösterdi.
Yine aynı hareketi yapıcak bende olmaması için ters yazdım ama 1.82 geçmedikçe herşey aynı 1.70 1.80 arası devam
1.78 mal dağıtımı bence 1.80 e yığıldı.bilançoyu satıyorlar bence bilanço açıklanınca yine eski yerine hem de herkesten hızlı
Bugün yine 1.79 dan dağıtım yapıldı .bakalım ne kadar aşağı verecekler .
Ne malı ne dağıtımı toplam 28.000 lot islem görmüs 1.79 dan. 1.78 den 48.000 lot. Buna mal dagitimi mi denir. 1.79 ben 10.000 verdim. 1.77 ortalamayla 13.000 lot aldim. 160.000 islemin 23.000 i benim. Gerisini dusun. Tahtada ben dahil 2 veya 3 kisi-kurum islem yapti. Hepsi bu.
Berkosan böyle bir kağıt işte .berkosan ın ne yapacağını bilen kişiler her zaman kazanır .uçmaz da kaçmaz da .umut tacirlerine uymayın ...
https://i.hizliresim.com/DY5oE3.png
brksn yıllık grafik...bu yıl içinde 3,15 tl ve üzeri beklentim umarım yanıltmaz....ytd
Gecen yıl vergi dairesi karı 16.02.2018 de gelmiş. Bu yıl daha gelmedi. Ben bilancosunu iyi bekliyorum neden? Çünki 2018 yilinda hem İspanya hemde Sîrbıstan fabrikaları üretime basladı. Euro gelirlerinin yanı sira Sırbıstandaki fabrikasına olmasi lazim demirbas veya makine satti ve bunlarin aylık gelirleri kasaya girdi bu nedenle 9 aylık vergi dairesi kari 4 milyona yakin geldi. 12 aylik karı güzel gelecek beklentimi koruyor ve aliyorum. Takaslarda ilk 5 araci kurum hic bozulmadı bilakis arttî.
Çok karamsar olma 4 üzerini görücek bu yıl sadece biraz bilanço desteği
Ben bu hisseyi 1 yilligina almadim mesela...inan 2 tl ye cikmis 2.5 tl ye cikmis umurumda degil...bu hisse kumar hissesi bir kere olaya bu sekilde bakmak lazim...bu hissenin bilanco ile alakasi yok bence....temettu vernez bedelsiz vermez...islem hacmi dusuk isteseler fizana cikarirlar...bu tarz hisselerin ortak ozelligi var dugmeye basildi mi gider sebep aramaya gerek yok...yakin gecmiste adese ornegi var...
İstanbul yaklaşımı kardeş, spek , yancı veya ekipten birisin anlaşılan. Görüşlerin 6 yıldır sürünen brksn ın daha yukarı gitmeyeceği yönünde ,olumsuz o zaman almazsın satar gidersin buralarda vakit kaybetmezsin be kardeş. Beğenmiyorsun madem sat git buralarda insanların psikolojisini bozup , umudunu kırıp mal sattırmaya çalışma. Şahsen ben haftalık portföyün yüzde 10 u ile 3,4 kademeye sat al yapıyordum.Demekki forumlarda olumsuzluk pompalayanlar çoğaldıysa hiç sat al yapmamak lazım. kaptırabiliriz çünkü . Son olarak 6 yıldır sürünen brksn bu fiyatlardan satıp gideceğimize batsın bu firma daha iyi. Çok gerilen yay çok uzağa gidermiş.kendi adıma artık hiç sat al yapmayacam 1,70 altına geldikçe de kademelere alış yazarak hisse adetimi çoğaltacam.
Cevabını vermekten özellikle sakındığınız ve her seferinde konuyu saptırdığınız soruyu Sn. Hisseterbiyecisinden sonra tekrar bir kere de ben sorayım. Anlattıklarınıza göre hisseniz varsa satmak ve bu hisseye tekrar uğramamak için ne bekliyorsunuz? Hisseniz yoksa bütün bunlardan size ne, niye bu başlıktasınız?
Alan benim heyecan yapmayın :)
Hadi bakalım gençler
Yeni hafta yeni heyecan
Anketimiz de çok ilginç sonuçlar var
Bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin...
Hem oy verme bir vatandaşlık görevidir.....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...96#post3173296
saygılar/başarılar
Berkosan'ın Vergi Dairesine Sunulan 2018 Yılı 12 Aylık Karı 5.305.474 TL
1.82 1.82 1. 82 önemli sabah alış yaptım ama 1. 82 korkusu var
Dostum küçük düşünceyi nasıl çıkardın anlamadım ben 1.82 geçilmedikçe sorun var diyorum daha öncede söyledim 1.82 geçilmedikçe yeni bandına oturmayacak hayal satmıyorum ben
geçmesin bu hissede ne zaman düğmeye basacakları belli değil...belki bir 6 yıl daha bekletmeyeceğinin garantisi yok....kumar hissesi....böyle üç kruş aşağı yukarı demeyle günler geçmez....süre olayı tahmin etmek zor o yüzden fazla para bağlamayı doğru bulmuyorum....çok fazla hisse tabana yayılmışsa zaten gitmez....bu hissede tabanda ky fazla olduğunuda düşünmüyorum....
Gerçekten 5.3 milyon tl kar gelse bu hisseyi 3 tl ye çekerler ama malesef durum öyle değil:(
9 aylık vergi dairesi karı 3.8 milyon tl iken konsolide 211 bin tl geldi. Bu rakam geçen seneki 1 milyon tl 'den bile düşük kaldı. Onca yapılan yatırımlara rağmen.
Yıl sonu vergi dairesi karı 5.3 milyon tl geldi. 9 aylık bilanço daki duruma bakarsak konsolide en fazla 800 bin tl falan gelecek gibi. Bu kar da geçen yıl ki 2 milyon tl den düşük kalacak malesef.
Yani brksn da bu bilanço ile hareket beklemek hayal. Ya spek in keyfi yerine gelecek, ya güzel haberler gelecek yada 3 aylık çok güzel kar gelecek onun kokusu alınmaya başlanınca hisse hareketlenecek.
Nacizhane benim şahsi görüşüm böyle.
Ytd
Yine oturduk 1.70-1.80 bandına