[emoji106]. Temel analize bakan kazanır
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
[emoji106]. Temel analize bakan kazanır
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğru. Enka bu. Başka tahtaya benzemez. Bilançoyla yükselemeyen kağıdı, hisse alım haberiyle yükseltecekler.
Yakında burası ağlama duvarına döner. 5,0x lerde elnizdeki malı geri almaya çalışırsa hiç şaşırmam.
3.5 milyar dolar borcu olsa 2 milyar dolar zarar açıklasa yükselirdi zaten
SD4930UR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4321baeba9.jpg
SD4930UR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
60milyon tl ile mi yükseltecek enka .güldürmeyin beni...12 milyon lot yapar. bu kadar lotlamı?ben spekin yerinde olsam basarım aşağıya. nasıl olsa milletin elinden malı almak değil mi?12 milyon lot enka alır. alttan 50-100 milyon lot spek milletin elinden alır.sonunda her ikiside yukarılardan satarlar kar ederler.....her iki tarafda amacına ulaşmış olur. sonuda ''ÇİMLER'' ezilir....
Kapa bakın geçen sene 15 temmuz darbe girişimi sonucu düşen hisselerini 4 lira fiyatlardan geri aldılar. 5 veya 6 kere geri alım yaptılar hisse 4 liradan şubata doğru 6 liraya çıktı. Bu hisse öyle kandırıkçı hisselerden değil.
daha sonra yüzde 10 temettü verdi, yüzde 10 bedelsiz verdi. yüzde 20 yi bağışladı yani, küçük yatırımcıya, hisse hala 5.34.
Ayrıca hissenin 6 milyar dolar gibi astronomik özsermayesi var.
Kıyas bakımından söyleyim Ereğlinin özsermayesi 4 milyar dolar.
şirket 5 milyon lot geri alım yapacak. dolaşımdaki hisse miktarı 552 milyon
yani dolaşımdaki hisselerin yüzde 1 ini geri alacak.
takastaki oran yüzde 12 olduğuna göre
gerçekleşirse oran yüzde 11 e düşecek.yanılmıyorsam
Ek 5540
ben sadece fikrimi söylüyorum. sadece hiç kimseye güvenmeyin.ben ne hisseler gördüm yıllardır. ne özsermayeler, ne güçlü bilançolar.....% 3500 kar yapıpda yıllarca küçük yatırımcıya kan kusturanlar.... hepsi hikaye....