Son aldıklarımı maliyetine geri verdim. Yine %50 kalsın bir izleyelim bakalım.
--
Printable View
Son aldıklarımı maliyetine geri verdim. Yine %50 kalsın bir izleyelim bakalım.
--
Dolar için soruyorum Kanal üstünde çıkan fiyatlarda üst kanaldan bir daha tepmesi yada kanal içine girmesi eliot açısından bir önemi yada belirleyici bir özelliği var mı? Mantıken Böyle durum 3.3 dalgalarında görülmesi gibi
MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Devir, Bovespa neredeyse düzeltme öncesi zirveye geri dondu, gelişmekte olan ülke borsaları için bir işaret olabilir mi sizce?
https://resmim.net/f/0S7CGC.gif
Bovespa dolar bazında yerlerde sürünüyor
97000 e tepkiyi gerçekleştirdi, ongorum B:c bacağı olmasi yönünde hedefi ise 90000 gözüküyor.. işte orası bence karar yeri olacak 36000 puanlık düşüşün duzeltmesi 100600 de bitti mi bitmedi mi ?
97500 ustunde kapanışta ise muhtemel bir kompleks düzeltme bacağı ilerlemiş olacak. Yarın ki kapanış belirleyici olur.
ABD borsalarindaki görüntüde hiç hoş değil nu kabak gibi ortada ne kadar dayanacak göreceğiz..
Dow'daki görüntüyü beğenmediğim için portföyü yarıya indirmiştim. Orada 25850'nin altına satışların hızlanması durumunda aşağı düzeltme hüviyetini kaybeder. Keza MSCI-EM de alçalan kanal desteğinde. Tutunamazsa şöför atlayabilir. Bugün akşam tuzlu fıstık/bira kombinasyonu eşliğinde izlenecek gün.
--