yazdıgım klgyo tavan oldu ama sen toplayamddın hala haralde 1.64 gecersen alınırsın ve 2 tl ve ustu gelecektir 1.64 kuvvetli direnc gecilmseiyle yukarı hareket hızlanır
Printable View
yazdıgım klgyo tavan oldu ama sen toplayamddın hala haralde 1.64 gecersen alınırsın ve 2 tl ve ustu gelecektir 1.64 kuvvetli direnc gecilmseiyle yukarı hareket hızlanır
ayhan anlarsın sen onu..................ccccccccccc
Endeks düşmeden yol alıyo aşa
1.64 altı guvensiz demistim 1.61 ken nitekim borsa yukselirken dusmus 1.64 kırılma noktası orası gecilirse alınır 1.90 ustu beklenir yoksa adam olmaz bundan bosa zaman vakit kaybından baska
Kırılma noktaları falan hikaye. Teknik analiz Tüpraş, Sahol, Halkbank gibi büyük kağıtlarda olur. Böyle serseri mayınlar için boş laflar 1.64 kırılırsa şu olur bu olur.
Panda dondurmacısı tweetten yürüyo gene bu kağıda. Dağıtçak mal bitmedi mi hala acaba. Bitse de ne olacağına baksak.
ben o kadarını bilmem utopya almıs yurumus 2 den 5.50 olmus tektu bikac gunde 85 den 1.070 ler demis bu ise dusmus ..dedim zaten 1.64 kırırsa alırım yoksa almam 1.64 demeye gucu yokki zaten neyini alayım 1.64 gecmedikce duser gecerse yukarı yapar her kagıdın bi teknigi vardır
Aynı mesajı kopyala yapıştır yapmanın amacı nedir.senin kaçtan aldığın kaçtan sattığın bizi ne ilgilendirir.adam gibi bilançoyla şirketle ilgili bir haber beklentin varsa paylaşta bizde bilelim.tutturmuşsun bir 1.64 rakamı iki aydır sayıklıyorsun.ayhan denen pandanın sağ lokumusun birlikte mi çalışıyorsunuz.daha aşağı gidecekte burdan mal mı kakalamaya çalışıyorsunuz.pandada 2 lerden geçerse alın dedi milleti mala boğdu.bi düşün yakamızdan tükenmediniz gittiniz