https://i.ibb.co/Vjwj1qn/Denge-Y-net...u-04-12-20.png
Şimdilik bir Genel Kurul haberi yok ama bulunsun.
Belki fikir verir.
Saygılar...
Printable View
https://i.ibb.co/Vjwj1qn/Denge-Y-net...u-04-12-20.png
Şimdilik bir Genel Kurul haberi yok ama bulunsun.
Belki fikir verir.
Saygılar...
Erdal KILIÇ
Profesyonel iş hayatına Belbim A.Ş’de sistem mühendisi olarak görev alarak İSKİ’nin IT altyapısının kuruluşunda görev aldı. 1996 -2006 yılları
arasında ITC sektöründe 6 farklı şirketin kurucu ortağı ve yöneticisi oldu. 2006 – 2012 arasında Mobil ve Sabit
Hat operatörlerinin altyapı bakım, işletme ve yapım işlerini yapan Marin Telekom ve Metrobil teknoloji
şirketlerinin genel müdürlüğünü yaptı. Kılıç, bilişim, teknoloji, iletişim ve genel organizasyon alanlarındaki
uluslal ve uluslararası piyasa tecrübesinin neticesinde 2012 yılında Gübretaş ve Suud kökenli Nesma Holding
ortaklığı ile kurulmuş Negmar Deniz Yatırım’ın iştiraki olarak faaliyet gösteren Etis Lojistikte genel müdür olarak
göreve başladı. 2015 yılında görevinden ayrılan Kılıç, lojistik organizatör olmak hedefi ile Site Lojistik
kuruluşunu yaptı. 2016 içinde ise 1989’den beri TIR ve Kamyon filosu ile ADR’li taşıma yapan Cihangiroğlu
Nakliyat Ltd.’yi lojistik operatör olarak yapılandırmak üzere satın aldı. Kılıç, Metes Telekom Ltd. Genel
Müdürlüğü ve otomotiv sektörüne yönelik aerosol üretim yapan Hema Kimya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığını
da yürütmektedir. Girişimci İşadamları Vakfı icra kurulu üyeliğini yapan Kılıç aynı zamanda; Esagev, Askon,
İstandul Deniz Ticaret Odası, EMO gibi sivil toplum kuruluşlarında aktif üyeliği bulunmaktadır.
............................................
Acaba şirketin bir sonraki hamlesi ne olabilir ki?
Saygılar...
Bulunsun:
...................................
Bilişim sektöründe faaliyet gösteren İstanbul ticaret sicil müdürlüğü 366056/0 ticaret sicil nosu ile kayıtlı Metrobil Teknoloji Limited şirketinin iştirak edinilmesine yönelik yapılan görüşmeler sonucunda, %75 payının satın alınması konusunda anlaşılmıştır. Değerleme çalışmaları devam etmektedir.
Kamuoyu ve Pay sahiplerine duyurulur.
Yeni yönetim erdal kılıç, veysi kaynak, Bülent guven, mustafa saka ve Mehmet tanyas dan oluştu. Artık bundan sonra faaliyetler hizla devam edecektir
Bu arada dikkatli gözlerden kaçmamıştır umarım. Veysi Kaynak' in oğlu 750 K almış. Hayırlı uğurlu olsun diyelim
Bugünkü spk bülteninde muafiyet kabul edilmedi. Sayın Erdal Kılıç bu durumu öngermedi mi yoksa öngeremedi mi bilmiyorum ama geri alım fiyatı oluşacak. Belki de bilerek yapıldi zaman kazanmak adina. Hayırlısı diyelim
Bir de bana ilginç gelen bir kap duyurusu metrobil teknolojinin metin haziroglu ve metin horasan dan alınması bilgisi bu insanlar kim diye baktığımızda denge hissesinin 2 milyonluk ve 1 milyonluk payına sahip insanlar olduğunu genel kuruldan öğrenebiliyoruz.
Duzeltme :metrobilin eski sahibi Mehmet horasan denge de yakalsik 1 milyonluk hisseya sahip, mustafa demirhan 2 milyonluk hisseye sahip metrobille alakasi yok