Endeks negatif. Bu haftaki olayı bitti
Gelene gayfe ısmarlayabilirim. Cuğaralar sizden ama....
Beleşe alışmayın...
Printable View
Endeks negatif. Bu haftaki olayı bitti
Gelene gayfe ısmarlayabilirim. Cuğaralar sizden ama....
Beleşe alışmayın...
Ahtapot merak etme her sey kontrol altinda , varant marant bizi yikamaz ahtapot 😉hedef 100 bin lot Piston nasil olsa ayni terane ne yazsak bos , at suratli gebermeyesice ne isterse o . Bilanco milanco yalan bosuna yazmaya gerek yok kafa utulemeye gerek yok .bu kagit bilancodan degil tennaco muhabbetine artar
Yazdım belki biri etkilenir diye sonra sildim. Maximi görünce sattıklarımın bi kısmını aldım 😆 bakalım pazartesi ne olacak. Diğer kısmı başka kağıda bağladık artık. Hangisi önce giderse. Hepi topu tek kademede satılıp alınacak lotumuz var zaten...
Artar azalir umrumda degil icimden gecen dusebildigi kadar dusmesi kagidin ki Daha cok lot toplayim. Su anda goruntu pozitif osmanli guzel seyler didikliyor daha once de yazdim duran varlgii 10 kusur Milyon olan fabrika 22 Milyon euroya neden sigortalanir diye . Ben de o soruyu zilli peline sordum ama cevap vermedi . Bu firmada o kadar cok sey gri ki , bilancolar adim gibi eminim makyajli, duran varlik degerlemeler 25 Sene oncesinin degerleri. At suratli her seyi kilifa uydurmus. Kagit cok dillenmeye basladi yedirirler mi Emin degilim de bendeki lotlari almadan gitmez ondan eminim.
17 ye kuruldu. Yerleşti.
Dip 17 . Hayrını görün. 16 lar bitti.
Çorba ları soğumadan içelim. Max mezeler senden :)
Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu Özet Bilgi DÖNÜŞÜM İlgili Şirketler EREGL, FMIZP, ISBIR, MRSHL
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Borsa Kodu Sıra No Satışa Konu Pay Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (TL)* Tsp İşlemi ** Satış Kısıtı **
EREGL 1 EREGLI DEMIR VE ÇELIK FABRIKALARI T.A.S. E NECLA TOPRAK 9,950
FMIZP 2 FEDERAL MOGUL IZMIT PISTON VE PIM ÜRETIM TESISLERI A.S. E NIHAL ÖZEN 700,000
ISBIR 3 ISBIR HOLDING A.S. E CEVAHIRE SENGÖL 74,520 MRSHL 4 MARSHALL BOYA VE VERNIK SANAYII A.S. E NIHAL ÖZEN 1.435,000
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır.
(**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Alış Satış İşlemi olarak (TAS) yapılacağı duyurulduktan sonra TAS işlem tarihinde paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup, aksi taktirde dönüşüm işlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktır.
mrshll ve pistonda aynı kişi var. Mrshll güzel bi hareket içinde. Bunun ne demek olduğunu tam olarak bilen varsa aydınlatabilir mi?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...dcb841b888.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu yazı ne diyor dostlar.
Benim anladığım hatunun biri 50 bin lot satmak için pusuya yatıyor.
OZMANLI bunu sen de yorumla.
Hep grafik atma.
Bu yazı sence ne diyor.