Yatırımcı araştıracak soruşturacak gerçek alınacak.
Printable View
Yatırımcı araştıracak soruşturacak gerçek alınacak.
Holding daha cok satacak.uyanik olmakta fayda var.bu fiatlara bir masa sandalye sirketi holding icin bulunmaz nimet.yeni magdurlar yeni magdurlar.ytd.
VERTU iştirak ve ortakları İLE masa sandalye şirketinden daha ileride ancak kendilerinin bildiği bir manevra var bu YATIRIMCISINA ne sağlar belli değil belli olan şu ana kadar YATIRIMCISINI üzdü güvenini bitirdi inancını durdurdu geriyede malum harabe kaldı.
Alan ah alır derim. Bulaşmayın ki yukarıdan kakalamasınlar malı. Her alt kademe satışlarından onların da zararı olsun. Kaç taban yaparsa yapsın, alıcı bulamayınca satamayacaklar... Şu an param olsa bunlara kuruş kazandırmamak için sürekli açığa satış yaparım. Nasılsa ortma boş, yatırımcı sahipsiz, hak hukuk gak guk olmuş... En az 5 taban yaptırırım, madara ederim şereflileri...
Holding temettuden gelecek parayi dusunmuyor.Surekli satiyor.Demekki daha asagilari gorecegiz.ytd,
3.dalgayı 2.66 da mı yapcaklar acaba bugün en son 2,57 görmüş halka arzda bu fiyattan (2,56) olsa gerek görmüş sağolsun. Zaten olağandışı fiyatlamalar konusunda kapa açıklamada iskontolu fiyat 2,36 açıklaması vardı. Demekki bunu gösterceller bu kap açıklaması bunu kastediyor. Çünkü teknik kalmadı kanımca şuraya giderse bu olur şunu geçerse böyle olur diyemiyorsun. Tavan yapabilecek smartiks ile çaltıktam sonra ne deyim. Beni yakan kapa 17.02.17 tarihinde faaliyet raporundaki kafeinin halka arzı 2017 ilk çeyrekte planlanmaktadır denen açıklamasını görmem oldu. Buna istanden gider dedim gitti. Bu olmadan utanmadan smartiksmiş kahrolasılar ytd
Akıllıyız sabırlı olmalıyız,psikolojimize oynayan yorumlar var.Durum muhakemesi yaptığımda kaybetmenin paniğini yaşamadan bazı somutlar aşikar.Bana göre ciddi bir hazırlık var declare edilen iki halka arz diğer hamleler spekler ve patron CEO vs.bilir bu satışları karşılayan küçük yatırımcı olmayacaktır karşılayan müttefik olduğunu düşünüyorum bu şirket masa sandalye diye yorum yapıyorlar iştirak ve ortakları ciddi sektörlerin şirketleri kendi adıma risk ettiğim para ile sabrı öngörerek önümüzdeki bir yıl hatta daha uzun bekleyeceğim BIST ın rekorunda bize bu üzüntüyü layık görenlere hakkımı helal etmiyorum.Bu hissenin ortağıyım deniz kenarında arsa aldım.Asla yatırım tavsiyem değildir.
Evt masa sandalye sirketi diyorum,hala neden uyanamiyoruz.bir sirket onlarca istirak kuruyor,guzelce allayip pullayip degerlemeyle onlarca kati fiatina arz ediyor.Para kazanmak icin ideal bir yol.Bir bakalim rizanin kac sirketi var hepsi borsada,galipin oyle durumlari ortada,ornekler cok.guclu bir sirket niye istiraklerini halka arz etsinki.temettusunu kendi yer.parasi kendisine kalir.ben diyorumki bir isyerin varsa halka makyajlayip arz et ,daha sonra durmadan piyasaya mal göm.3 liralik isyerin 50 lira.ornekleri cok maalesef.yatirim tavsiyesi degildir...