Bilançonun nesi kötü allah aşkına yukarda yakalandık dediğiniz 4,8 fk , kar düşmemiş ne bu korku ?
Printable View
Olaya yarım bakıyorsun cool , diğer faaliyetlerden gelir kısmında geçen sene bu dönemdeki kur hareketlerinden dolayı gelir yazılan rakam vardı onun karşı değerlemeside aşağıdaki kalemlerdeydi , yani karı değiştiren bir durum yok , buna bakıyorsan gelir tablosunda finansal gelir giderlerede bakacaksın , gelir tablosunda anormal bir durum yok yani
Cool sen bize bu mübarek kardeşler dediğiniz olayı açar mısın nedir bu ?
3.çeyrek 880 000 tl faaliyet karı var.yatırım faaliyetlerinden gelir diye bir şey icat etmiş.yatırım faaliyetleri giderinide gelir hanesine yazmış.3.çeyrek zarar etmiş şirket resmen.bir kaç yıl öncede aynısınıda ben yaşamıştım.geçmiş olsun.
dünya kadar borç varken yok euro bonddan yok hisse senedinden 50-60 milyon kar yazmış mış.tamamen sahte bilanço.kar yazdığım
kalemlerden kusura bakmayın şimdide 50-60 milyon zarar yazdım derse görürüm sizi.ben yaşadım biliyorum.
https://i.hizliresim.com/p5A6bL.jpg
Arkadaslar,
Bilanco tam da beklendigi gibi geldi, sizler ne bekliyordunuz?
Üstadım hayata bir şeylerden korkmak için gelmedim. En son lotlarımı 17,29 da sattım. Ne gider diye düşündüm ne geri gelir diye. Hala beklentim olduğu için takip ediyorum ve istediğim fiyatlara gelirse tekrar girerim. Benim istediğimm fiyatlar buralardan %40 aşağısı.
Bilanço kötü demiyorum. Beklenti yüksekti. Fiyat ne kadar normal olsada sene başından beri 4-5 kat artmış bir hisseden bahsediyoruz. İnş bana alım fırsatı vermez 20 nin üzerine atar hepimiz rahatlarız :)
9ayliklarda Adam gibi kar getiren yok onumuzdeki donemler boyle devam ederse bistin vay haline
Ve yukarıdaki arkadaşın dediği gibi. Sanki 6 aylıkta yüksek kar açıklamak için bilanço ile oynanmış gibi duruyor. Demiyorum ki oynanmış. 2019 180 MN satış yap. Brüt kar 30 mn. 2018 110 satış yap brüt kar yine 30 mn. Stmm aşırı yükselmiş. Esas faaliyetlerden diğer kalemler geliride, gidere dönüşünce olumsuzluğa, olumsuzluk eklemiş. Yukarıda bilançoya kötü demedim, dedim. Şuan 3 aylığın gerçekten rezalet olduğunu anladım. YTD.