Merhaba arkadaslar,
Bende yaklasik 2 yila yakindir buradayim ama size gore az bir lotla, 7bincik.
2018 9 aylik kari ile 2019 9 aylik karini oranlarsak temettu 1.13 civari gorunuyor.
Saygilar...
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Merhaba arkadaslar,
Bende yaklasik 2 yila yakindir buradayim ama size gore az bir lotla, 7bincik.
2018 9 aylik kari ile 2019 9 aylik karini oranlarsak temettu 1.13 civari gorunuyor.
Saygilar...
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın Cengo ile bu hesapları çok yaptık. Biz önümüz kış tutup 1 tl net temettü bekliyoruz. 1.66 bana da çok gerçekçi gelmiyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben Tinaz abinin burada oldugunu gorünce hic arastirmadan direkt aldim [emoji3] selamlar herkese.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende durum farklı 8.30 derse malı veririm 8.38 olursa açığa basarım 8.60 olursa küllen açığa veririm 8 olursa alırım bende durum gayet net . 8.02 olması gereken yer ona göre pozisyon açarım yada kaparım . spek tahtada ne yaparsa yapsın . Yukarıdaki arkadaş gibi 7 kağıdım var onlara dönerim . Açık pozisyonum var spek daha al daha çakarım sen taşırsın malı . Yada aşağı al yerine koyalım. 8.46 yap açığa devam edelim , millette sebeplenir .
Ok anladım yavaş yavaş aşağı getirecen ben de açıkları kaparım .
Uygun yerden de malı yerine koyarım .
8.24 - 8.32 arası gerginlik oluyor adrenalin salınımı fazla oluyor .
Sen aldırma gel aşağı ortak . Yavaş yavaş gideriz . Ani hareketler kalbe zarar .
İlk geleceğin yer 8.12 onun dışında her fiyat kalbe karaciğere böbreklere zarar , taşikardi yapar .
Baktım da olacak gibi değil 8.38 - 8.39 dan mal vermişim . Dedim oha .
Ayıptır spek bu gün Ptesi . Adamı günaha sokma şu mübarek pazar ertesi .
1.66 TL temettü biraz zor , ama her zaman güzel şeyler hayal etmek gerek . Kötümser olmanın kimseye faydası yok . Milli piyango bileti alıp ya bana çıkarsa diyeceğime 50 000 lot PSDTC lırım ya 1.66 TL verirse diye hayal kurarım . Hangisi akla daha yakın mantıklı ? Tabiki Temettü daha güzel hele hele 20 sene sonra emekli olduğunuzda hala PSDTC niz varsa ve
20 yıl temettü aldınız ise yeme yanında yat olur .
Bir ara bakın BASCM de aynı şekilde sadece temettüsü için alınması gereken bir kağıt ama 4 defa işlem gördüğü için millet elimde kalır diye almıyor o yüzden de kağıt eşşek ölüsü fiyattan gidiyor . Ben de her ay kota koydum lalır atarım kenara . Bakmayın bu sene zarar olduğuna bence yalan . Arsasında 2 dağ var o şirketin . Bütün gün işlem gördüğünde adamı zengin eder .