Printable View
Alıntı: Originally Posted by ric dolaresciler ağlak moda devam durun bakalım 5 yıllık taşıma sürenizin daha 1. yılı yeni doldu daha ilk yıldan bu kadar ağlarsanız ohhhooooo dolarcılar nerenden ...ti
Alıntı: Originally Posted by ric dolaresciler ağlak moda devam durun bakalım 5 yıllık taşıma sürenizin daha 1. yılı yeni doldu daha ilk yıldan bu kadar ağlarsanız ohhhooooo Valla ben taşıma yılı olarak ikiyi doldurdum... De sana be çocuk... ha bir de bu 5 sene hesabında vade nedir? Reisin payitahtta görev süresinin biteceği 2023 mü? Ha hacı?
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 dolarcılar nerenden ...ti Bak kısa günde torbanı doldurdun... Karlısın hadi...:) Lakabını da ric değil rich yap artık...
Ahhh Reha GAYA olacaktıki...Torba/heybe nasıl doldurulurmuş gösterirdi...:)
Alıntı: Originally Posted by BORA YAŞAR Bak kısa günde torbanı doldurdun... Karlısın hadi...:) aslında ..tüne mi kodu diyecektimde tam cümleyi bulamamıştım:)
Alıntı: Originally Posted by EREGLTUPRS Ahhh Reha GAYA olacaktıki...Torba/heybe nasıl doldurulurmuş gösterirdi...:) benden büyüktür tecrübelidir eline su dökemem
Mel mel bakıyor yazılanlara... Ne hissediyor acaba? Kaşıntısı geçmiş midir?
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 dolarcılar nerenden ...ti çık çık çık :he: :wave: