Printable View
Alıntı: Originally Posted by Cannnnn Tefasta görünmüyor, % kaç olmuş? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Banka uygulamamda sadece getiri miktarını görebiliyorum. Birim fiyatlar mevcut değil hesaplamama göre %5-6 arası gibi
Bende 7 gibi hesapladım
Alıntı: Originally Posted by Cannnnn Tefasta görünmüyor, % kaç olmuş? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 6.64 ile sahaya donmus
Alıntı: Originally Posted by mrfatih Sevim koş tv yi aç altın tavan yaptı :) herkese günaydın bol kazançlar.. Hala altından beklentisi olan kaldı mı sahi? Ben 😀😀😀😀😀😀😀😀
Alıntı: Originally Posted by Webster 6.64 ile sahaya donmus Dr. Bu ne...insan yiyecek bunu :)
Alıntı: Originally Posted by paravarhuzurvar Dr. Bu ne...insan yiyecek bunu :) Uc hissesi tavan yapmis dun Hayirli olsun alanlara Bizde hala altinda gunluk 0.25 e tamah ediyoruz
Alıntı: Originally Posted by Webster 6.64 ile sahaya donmus 300k lık portföyde 93k zarardan kara döndüm tek yaptığım dokunmamak oldu iyiki panik yapmamışım:)
Alıntı: Originally Posted by ktk13 300k lık portföyde 93k zarardan kara döndüm tek yaptığım dokunmamak oldu iyiki panik yapmamışım:) tebrikler...Allah daha çok versin