O 100 binliği satısa koymasaydı şimdi 5.30 ları konusuyor olabilirdik. Yükseliş süreci uzayacak gibi bundan dolayı..
Printable View
O 100 binliği satısa koymasaydı şimdi 5.30 ları konusuyor olabilirdik. Yükseliş süreci uzayacak gibi bundan dolayı..
https://i.hizliresim.com/8O5Yji.jpg
Yabancılar da al sat yapıyor.
Bugünde 4200 lot aldık 5.15 ten.biraz yüksekten maliyetlendim.4.80 ile 4.90 civarı alabilseydim iyiydi.riskimiz yüksek.endeksin düşüşünde hızla 4.90 Lara gelebilir.gecen 4.80 -6 hareketini kacirmistim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kötü günde iyi kapanış.5 TL altına düşüp tekniği tekrar bozacağını hiç sanmıyorum. endeksin biryere düşeceğinede inanmıyorum. son kalan totocuları silkeliyorlar sonra ver elini rekorlar. 5,15 üzeri kaldığı sürece önce 5,40 sonra 5,55 i test edeceğine inanıyorum. 5,15 altına tekrar düşerse 5 de güzel desteği var,onun altınada sarkarsa bilinen yerlerde al/sat zamanı yine. bu arada trade mallarımın bir kısmını her gün 39 a yazacağım. alacaklarsa oradan alacaklar diğer kısmınıda daha yukarılardan vereceğim.almazlarsa canları sağolsun,para benim mal benim. arsan gibi malım olsun...
Tavsiyem kapanis fiyatinin uzerine % 4.1 bilemedin 4.2 koy oyle gir.oteden beri gelenek edinmisler bugunde bir onceki kapanis olan 5.05 in uzerine % 4.1_ 4.2 cikarip al sat yaptilar.Geçmiste yaZmistim. Periyodik olarak % 3.2 ve % 4.2.. uzerine kadar cikartarak geri getiriyorlar kagidi.. Tabi olagan gunlerde...
Eksik olsunlar,ezber ettiriyorlar kendilerini. Tarih tekerrur den ibaret der isek bu hafta 1.2 gun islem hacmimizin artmasi ve bu.Fiyatlarin uzerine minumum toplamda % 7-9 ilave yapmalari gerekir. Aksi takdirde ayip etmis olurlar. Izleyelim gorelim derim. BU arada bende 5.11den aliyorum agalara duyurmus olayim.. Y.t.degildir..
Hissenin Temmuz ve Ağustos ayındaki gün içi en iyi fiyatlamaları 07-08 Temmuz tarihlerinde görülmüş.
7 Temmuz da 6,14 ve 8 Temmuz da 6,29 görülmüş ancak hiçbirgün günsonunu 6 nın üzerinde kapatmayı başaramamış.
En yüksek iki kapanışı 5,89-5,84 olmuş. Bu durumda Arsan da 6 lara doğru yaşanabilecek bir yükseliş harika bir sat ve 5 lere doğru beklenerek al fırsatı doğurabilir. Daha önceki tüm yükselişler bu şekilde yaşanmış. Tarih tekrar tekerrür eder mi kesin bilmek tabi ki mümkün değil ama mantıklı olan strateji bu gibi.
Aylık grafiğe bakarsanız 5.39 -40 civarının üstünde kapanışta nerelere gidebileceği gözüküyor ...Benim tahminim 6.29 zirvesini gecer...