Görmeyeli burası da investing gibi küfür yerine dönmüş :) 2020 de buralardan düşer de yıllarca bekletebilir dediğimde ban yerdim orda hey gidi. Şimdi şu hale bak. Bataklık mk
Printable View
Görmeyeli burası da investing gibi küfür yerine dönmüş :) 2020 de buralardan düşer de yıllarca bekletebilir dediğimde ban yerdim orda hey gidi. Şimdi şu hale bak. Bataklık mk
Bist 100 11 yıldır dolara karşı düşmüş. Ülkenin durumunu en basit burdan oku. Ülke olarak tüm şirketlerin dolara karşı değer kaybetmiş 11 yıl boyunca. Kriz adım adım geliyorum diyor sanki...
Kriz fakire fukaraya var... zenginlere kriz parasini katlama fırsatı...
bu kadar faiz ve enflasyonun oldugu yerde borsa yatirimcisi da kazanamaz...uretii de...
faiz+$+altin yatirimcisi ihya olur..
yani bu hisseyi aldığımız gun ayni fiyatla boyasini alsaydik simdi en az %100 kardaydik...boyanin uretildigi fabrikaya ortak! olup hissesini aldik %50 zarardayiz
enflasyon farkini hesap etsek %100 zarardayiz
yatırımcıda güven yok ister yerli ister yabancı olsun..?
herkes vur kaç taktigi uyguluyor..?
ülke de yönetenlerde artık biliyorlarki çıkılmaz bir duruma dogru koşar adım gidiyoruz..?
polhoş bakarsak zaten patron ve spek tam bir bilmece ve soygunculuk yapıyor..
bazen derlerya en kötü zaman veya ne karanlık günün sabahı başka olur diye..ky beklenti bu yönde ..
patron ve spek hisseyi yükseltmemek için ugraşırken ..ky inatla ve büyük bir sabırla bekliyor..
bol şanslar
180 dönüm araziyi 7 yıldir kullanamayan milletin parayi 5 katladigi zamanda nakite çeviremeyen hissede ne yapsin burdaki üç kurusumu hesap etsin beceriksiz yönetim komple degisti gelenlerde patronun agzına bakar iyi yönü şirketin gideri yok ama bolca gider yazacak kalemler olusturuluyo devletle aranız iyiyse soymaya devam yatirimciyi.
Arkadaşlar ben 2.70 den sattım bu adiyi, zararına verdim, ama geri gelicem.
5.80 lerden beri takibimde olan bmsch bms çelik hasır aldım 6.27 maliyetle. Bakalım belki ordan şansım yürür, herkesin hakkında hayırlısı olsun