3 gün öncesine göre %0.30 aşağıda, düne göre %1 civarı yukardayız. An itibariyle ODAS stratejisi çalıştı gibi duruyor. Sonrasında ne olur, Allah bilir. Tahta savaş alanı resmen.
Şu anda totalde artıya geçtik. Hamd olsun.
Printable View
3 gün öncesine göre %0.30 aşağıda, düne göre %1 civarı yukardayız. An itibariyle ODAS stratejisi çalıştı gibi duruyor. Sonrasında ne olur, Allah bilir. Tahta savaş alanı resmen.
Şu anda totalde artıya geçtik. Hamd olsun.
Sektörüne göre Mia, Konka, Odaş, Ayen, Cemtas, Alark ucuz kalmış hisseler.
Menderes te ucuz ama patronu beğenmedim.
BIST endekslerindeki ucuz kalmış hisselere bakmak lazım sırasıyla.
Bugün biraz odaş verdim 147 den Mia almak için. Pişman oldum tabii şimdilik.
Anlık kararlar tabii bunlar.
Portfoyun yüzde 82 si odaş, yuzde 13 ü Mia yüzde 5 te nakit.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MIATK bilanço sonrası kaçırdıklarımdan, o kadar tavandan sonra girmek cesaret ister. Yazılım alırsam Ucuz kaldığı için ARDYZ alırım belki. KONKA tekrar alacağım kağıtlardan. 53’te satıp pişman olmuştum. ALARK ve AYEN ODAS ile benzer sebeplerle beklentileri olduğu için aynı sektöre yığılmak istemiyorum, hali hazırda zaten ODAS diğerlerinin 3 katı. CEMTS kendi ürettiği demir çelikte en büyük müşteri kitlesi olan otomotiv sektörü biraz canlanana kadar takip edeceğim ama an itibariyle alma konusunda çok emin olmadığım, BIST’in en iyi şirketlerinden.
ODAS portföyün amiral gemisi oldu resmen. An itibariyle bugün aldıklarım bir tavan kadar kazandırdı. Devamında her şey olabilir ama, tahtada savaş devam ediyor.
Menderes oldukça ucuz. Ama ben kişisel olarak büyüme hikayesini daha çarpıcı bulduğum YUNSA tercihi yaptım. Doğru mu yanlış mı zaman gösterecek. Gelecek planları oldukça etkileyici geldi ve çok da iyi büyüyor bu sene.
İş anlaşmaları atıp durmuş Mia. Sonraki bilançoları güzelleşir diye aldım.
Bir de sermaye küçük. İlerde sermaye artirimlari olur, olmazsa da ufak tefek temettü verir diye düşündüm. 188 milyon TL kâr 38 milyon TL sermaye.
Bende zaten anlık bir deli cesareti ile aldım. Odaş vermeyeydik iyiydi.
Cemtas şöyle; otomotiv sektörü o kadar da canlı değilken güzel kârlar yapmış. İlerisi için umut verici. Tabii boşta nakit olacak.
Bende o yok.
Araştırdılarimi burada paylaşayım dediydim.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam paylaşımlarına devam et. Ben de sadece kişisel fikirlerimi söyledim. Sonuçta hangimiz her şeyi dört dörtlük uygulayabiliyoruz ki? İsabet ettiklerimizde bile istikrarlı davranabilmek bile ayrı bir meziyet. Mesela yazdan beri TUKAS yazıp çizdik erken sattık sonuçta, daha yukardan tekrar girdik. O arada başka işlemler de yaptık, sonuçta kafa kafaya bitti, o kadar değiş tokuşa ve adrenaline bazen değmiyor. Doğru bildiklerinde sebat şart.