Spartacus said:
Survival is the best revenge
Printable View
Spartacus said:
Survival is the best revenge
Suidi Arabistan'a dış Satım %801 artmış mart ayında.Kaşıkcı davası Suidilere gönderilmeden iş bağlanmış.
Bu gün Yılmaz Özdil güzel bir yazı kaleme almış. Özellikle sayın 666 nın okumasını rica ederim.
https://www.sozcu.com.tr/2022/yazarl...-oldu-7060808/
Okuduktan sonra Yılmaz Özdil ide Mahfi Eğilmez gibi kara listeye alır mı bilemem.
Bu tip yazılar yazınca AKP nin trolleri gibi hemen Putin'ci yaftası yapıştırlıyor, bu çok yanlış bir tutum.
Sadece olaylara objektif olarak bakmaya çalışıyorum.
İstanbul Ayvansaray Üniversitesine rektör atmışlar. Yanlız bir sorun çıkmış.
Öyle bir üniversite yokmuş .Zaytung değildir.
Elin adamı Amerika’dan benim telefonumu güncelliyor, hemde beleş
Amerika’dan bilgisayarını güncelliyor, o da beleş
İstanbul da taksi ücretlerini güncellemek için hem 1 gün sıra bekliyorsunuz, hem de 1250 TL güncelleme ücreti ödüyorsunuz !!!
Sorarlarsa çağ atladık
sn. nickrece, Mahfi Egilmez hoca degil Husnu Mahalli idi.
Bize yapilanlarla Bucha arasinda iliski kurmus, yalanlamaya calisiyor. Direk yalanlamasa bile Kremlin Progagandasi icin o tohumu insanin aklina sokmaya calisiyor. Klasik gaslighting.
Objektif olarak bakacagim diyorsaniz ilkonce teshisi dogru koymaya calisin derim.
Bu arada bizler Afganlara da Kashmirlilere de yardimda bulunduk. Iftarlarda benim kuzenlerim yemek gondermeyi organize ediyordu kac sene.
Arayana istedigi bilgi var internette. 2 gun once Ukraklarin yarali Rus askerini vurdugu videosunu koydum. Admin silmis her nedense.
Daha bugun dusmeye basladi gazetelere. Hic de oyle gizlenmedi. Telegram grubundan baska kullanicilardan almistim. Detayli arastirmasini yapti kac kullanici, o 3 askerin vkontak fotograflarini buldu, isimlerini bile verdi. Dedigim gibi gercekten arastirmak isteyen gercege rahatlikla ulasabiliyor.
Burada hata yapmışım, yaşlılık işte .Haklısınız özür.Alıntı:
sn. nickrece, Mahfi Egilmez hoca degil Husnu Mahalli idi.