Kap haberleri demek ki anlamsız imiş... Ne kontr imiş arkadaş onun düştüğü hergun düşmek zorunda mıyız. Nihayet pozitif ayristik ama sovanist bir pozitiflik olmadı :?
Printable View
Kap haberleri demek ki anlamsız imiş... Ne kontr imiş arkadaş onun düştüğü hergun düşmek zorunda mıyız. Nihayet pozitif ayristik ama sovanist bir pozitiflik olmadı :?
sasa yakın zamanda 36 tl den tahvil sattığı anlaşıldı ki kendisi de hisselerinin değerinin 80 tl olduğunu söyledi..buna göre 80 tl bile pahalı görünüyor...sasaya hep yıllar sonrasını satın aldığı düşüncesindeydim (hisseyi tanımama rağmen ) o yüzden de hiç kimseye al tavsiyesi vermedim...gesan ise çok farklı...orta ve uzunda hep kazandıracak gözüyle baktım..
kontr den 8 milyon lot pay geri alımı alma kararı geldi ortalık şenlenir :)
Europower arziyla hepimizi sevindirecek diye umuyorum.
Eupwr den gelen kaplara artık istenildiği gibi tepki vermiyor.Bugün için düşmemesi de bir artı.:)
Şirketimiz %70 bağlı ortaklığı Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş., TEİAŞ 12. Bölge Müdürlüğü/Gaziantep tarafından 06/12/2022 tarihinde gerçekleştirilen, "ITM-12/11 ŞANLIURFA OSB TM TEVSİATI YAPIM İŞİ'' konulu ihaleye katılmış ve en avantajlı fiyat vererek ihalede 1. olmuştur. İhale baz bedeli 78.813.250, -TL'dir. (Yetmişsekizmilyonsekizyüzonüçbinikiyüzelli, Türk Lirası)
İhale ile ilgili gelişmeler, kamuoyu ve yatırımcılarımıza bildirilecektir.
Saygılarımızla,
06.12.2022 11:43:14
Kaynak: KAP
KAP: GESAN [ ] GİRİŞİM ELEKTRİK SANAYİ TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1084720
Dosyalar:
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2022-12-06
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Şirketimiz %70 bağlı ortaklığı Europower Enerji ve
Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş., TEİAŞ 12. Bölge Müdürlüğü/Gaziantep tarafından 06/12/2022
tarihinde gerçekleştirilen, ‘’ İTM-12/11 ŞANLIURFA OSB TM TEVSİATI YAPIM İŞİ’’ konulu
ihaleye katılmış ve en avantajlı fiyat vererek ihalede 1. olmuştur. İhale baz
bedeli 78.813.250, -TL’dir. (Yetmişsekizmilyonsekizyüzonüçbinikiyüzelli, Türk
Lirası)
İhale ile ilgili gelişmeler, kamuoyu ve
yatırımcılarımıza bildirilecektir.
Saygılarımızla,
çünkü patron 2,5 milyon lot tedavüle soktu...bu lotların hazm edilmesi gerekiyor...ikinci bir konu da yapılacak yatırımlardan gesanın payının azalması yatırımcı tarafından hoş karşılanmadı...buda küskünlüğe neden oldu...bu iki etki geçtiğinde gesan tekrardan eski günlerine dönebilecek..