Originally Posted by
gundem
Sayın Sommers genelde yazılarıma sadece siz muhattap alıyorsunuz/oluyorsunuz. Bu bana değer verdiğiniz anlama geliyor en azından ben böyle anlıyorum. teşekkür ederim.%95, %5 sayın beşiktaşk2ın ileri sürdüğü bir tez. Gerçek olma ihtimali yüksekte olabilir. Ama ben %95 olayının sayın beşiktaşk'ın öne sürdüğü gibi kişi analamında değil de yatırımcı bazında olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu oyun bu şekilde sürdüğü sürece hisse fiyatını düşük gören hisse alır ve hisse sayısına bakılmaksızın yatırımcı sayısı artar. Ben %95 olayının hisse bazında önemli olduğunu , asıl amacın bu orana sahip olmak olduğunu düşünüyorum. Bu da niçin önemli borsadan çıkmak için..
Son olarak yaşadığımz süreç çok acı verici. Bazen düşünüyorum sayın KM neden bunları yapıyor yada bu olaylara neden müsaade ettiriyor diye. Bir de şunu düşünüyorum, şirketin bu geldiği noktada iyiyi bizimle paylaşmayan patron, şirketin daha iyi hallerini neden bizimle paylaşmak istesin ki. Yazdıklarımı lütfen sorgulamadan, akıl süzgecinizden geçirmeden yatırıma dönüştürmeyin. Saygılarımla...