Yonca TA atabilen olur mu acaba ??
33 de ne var, takıldı kaldı buralarda :he:
Printable View
Yonca TA atabilen olur mu acaba ??
33 de ne var, takıldı kaldı buralarda :he:
Çok faydalı bir bitkiymiş deve dikeni ayfosya abi,biraz gogılda araştırdım tapadan hariç herbişeye iyi geliyormuş, özetle Deve dikeninin sağlık açısından faydalarından bazılar
Karaciğerinizi korur.
Beyin fonksiyonunu geliştirir.
Kemik sağlığını destekler.
Kansere karşı korumaya yardımcı olabilir.
Yüksek kolesterolü düşürür.
Anne sütü üretimini artırabilir.
tapa neyse diyordum bende arastirdim google da falan bir sekilde ogrendim gibi :) ..arastirirken denk geldi karpuz kabugunun beyaz kismi cok faydaliymis o konuda ...
Ali Cağatay
@AliCaatay
·
25 Haz
Türkiye Varlık Fonu ilk yönetimi şu isimlerden oluşuyordu: Mehmet Bostan, Himmet Karadağ, Yiğit Bulut, Oral Erdoğan ve Kerem Alkin
Mehmet Bostan tutuklandı.
Diğer üyelerle ilgili geçmiş dönem işlemleri acaba soruşturulacak mı?
Malum, Erdoğan o dönemde tümünü görevden almıştı.
çalmaya bu kadar meyilli olan bir iktidar sence ab ye girer mi ?
halbuki çoook önceden girme ihtimali yakındı hatta son vizeler kaldı. ama bizimkiler rahatlıkla milyonluk uçaklara ve şahsi jetlere yolsuzluzlukları istedikleri gibi yapamayacağını da biliyordu ab ye girersek o nedenle ülkeyi ve vatandaşı çok daha kolay ve rahat emcükleriz diyip vaz geçti akape.
Ali Cağatay
@AliCaatay
·
27 Haz
@AliCaatay
adlı kişiye yanıt olarak
25 milyon dolar komisyon aldıkları iddiasıyla TVF Eski Başkanı Mehmet Bostan’la birlikte tutuklanan Bülent Göktuna, Turkey-UK Sweet Talk Forum(Tatlıdil Forumu) kurucusu ve Binali Yıldırım’ın “çok yakın dostuâ€
Örümcek ağı genişliyor. Hadise, giderek heyecan verici hale geliyor.
karakemal ,
nerelerdesin hala londra vs diyecekmisin :)
imf ye gitmemek için darbeye destek veren katarlıların ve arabların bi yerini neden yalıyorlar ?