İkinci çeyrek bilanço dönemi kapandı. Ağustos ortalarında bilançoyu açıklar. Bu dönemde her açıdan rekorların görüleceği bir bilanço bekliyorum. Daha sonra detaylı şekilde bilançoya ilişkin beklentilerimi yazarım.
Hissede bu sene çok şeye gebe.
Printable View
İkinci çeyrek bilanço dönemi kapandı. Ağustos ortalarında bilançoyu açıklar. Bu dönemde her açıdan rekorların görüleceği bir bilanço bekliyorum. Daha sonra detaylı şekilde bilançoya ilişkin beklentilerimi yazarım.
Hissede bu sene çok şeye gebe.
bilançoyu bozup gönderirlerse ne yapacağız ? geçmişte ne yaptıkları malum. kontrol mekanizması var mı ?
geçen sene şikayet oldu ve GK da terlettiniz sanırım
Herşey beklenir ama yapmak için amaçları yok
Şu aşamada bilançoyu bozmalarına hiç ama hiç ihtimal vermiyorum. Geçmiş 5 yılın hesabını verememişken hiçbir negatif gelişme de olmadığı halde (hatta parite ve hammadde tarafı pozitif iken) böyle bir yola başvurmaları başlarına çok büyük çorap örer ve bunun altından kalkamazlar.
BAKAB için artık 2017 yılında yeni bir dönem başladı, eski sayfalar kapandı, yepyeni beyaz bir sayfa açtılar,biz böyle düşünüyoruz çünkü büyük firmalar büyük düşünmek zorundalar, küçük fırsatlar peşinden koşup geleceğine ipotek koyan ve küçük düşünen firmalar batmaya mahkumdur.Kendilerinin bir vizyonu olduğunu, 1 milyar TL.lik konsolide büyüklüğe ulaşmak istediklerini açıklamışlardı, bu hedeflere ulaşmak için muhakkak yatırımcıları ile beraber yürümek zorundalar, yatırımcılarını mağdur ederek zaten hiçbir firma hedeflerine ulaşamaz, Marka bilinirliği çok yüksek, üstün ve kaliteli üretim teknolojisine sahip, ürün çeşitliliği olan, ihracat olanakları çok geniş, 7 kıtaya birden ihracat yapabilen, Kaliteli ve hatasız üretim, etkin bir pazarlama satış ve dağıtım ile hızlı bir lojistik ağına sahip, ciro ve karlılığı çok yüksek bir firma olmanızı hayal ediyorum.Umarım tüm olumlu düşüncelerim 2017 yılında gerçekleşir,
Belki hayal ancak bu düşüncelerim umarım gerçek olur, işte o zaman BAKAB altın vuruşunu yapar, hisselerin 45-50 TL.olduğunu hayal edin, hayali bile güzel
peki pazar rekabeti gözönüne alınca.. şirketin iş modeli yeterli mi ? benim aklımdaki rakam 7-8 arası üstü için iş hacminin artırması yahut düzenli temettü vermesi lazım. ama ciroda öyle muazzam bi artış yok. sadece masrafları kısıp kar iyileşmesi geliyor.
2017 ilk 6 ay hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/G0Bz6r.jpg