sahol röntgenine bak dedim. kulak arkası ettin :Sad:
Printable View
:rules:
sen merak etme, ne zamandır yazıyorsun ensarı biliyorum ve haklısında,...bu yüzden hisselerine e devlettten blokaj koyduran bir sürü küçük yatırımcı var,...
ama o dayılar yani ensarlar/sansarlar, gün içi algo dan ileri gidemezler,...ana kasa her zamn ölçüdür,...
faizi hissediyormusun hisselerinde,..hissediyorsan bu faizi artık Tr düşüremez, siyasi tercih değişirse bu olabilir gözüküyor, yeni rüzgar bu da belli, o nedenle bu olana kadar bunun için son seçenek FED/FOMC tur,
yani dışarıdan bir etki, bu nedenle 17_18 eylül çok önemli hale geldi, bende hisse taşıyorum ve çoğunluğu inşaat hisseleri,...ne demek istediğimi şimdi anlamışsındır,...
herkesin elini görüyorlar tezgah aynı kendin pişir kendin ye pıst100 .:)ışıklardan sonra sağda
Hedef Fiyat ��
@FiyatHedef
·
6d
Goldman Sachs Yapı Kredi Bankası için hedef fiyatını 42,50 TL'den 37,0 TL'ye düşürdü, tavsiyesini 'NÖTR' olarak korudu. #YKBNK #xbank
ykbnk oynadığımı bilenler özelden tahtamısın diyor yok değilim gerekçem yabancı kurumlar hedef fiyatı düşürdü geçen hafta ayrıca KKM cilere mal verildi bankalarda ve diğer yabancı kurumlarda hedef fiyatlarda revizyona gidebilir.Şimdilik 6 eylül fıch hikayesine oyun onda dönüyor.Fıch fıchlik yapabilirmi bilmiyoruz ama brics hikayesine bir uyarı gelebilir mi işimize gelmediğinde derecelendirme kuruluşları siyasi diyoruz ya:)bakalım cuma akşamı görürüz neyin ne olduğunu
zerohedge
@zerohedge
VOLKSWAGEN ALMANYA'DAKİ FABRİKALARINI KAPATMAYI DÜŞÜNÜYOR
https://x.com/zerohedge/status/1830593806514729054