sarı gacı gideyeah
Printable View
sarı gacı gideyeah
Yıl 1995 dolar 38 bin yıl 2000 ocak dolar 535 bin. Buna benzer bir şey Trump zamanından olabilir.
Haberlerde başçavuşa dayak atan bekçi ve polislerin haberini gördüm,aklıma hemen ankara bakanlıklarda orman bakanlığının önü geldi,olay 80 öncesiydi 78 yılıydı galiba,bir askeri tartaklıyor dövüyordu polisler,arabamızlan reno marka arabaylan sakarya caddesine atmaya gidiyorduk,4 kişiydik birimiz yüzbaşıydı,durun dedi arabadan anında indi,polislere sordu sanane dediler,ulen dedi polislere asker dövülürmü dedi tekrar sanane bak senide döveriz dediler,hemen ceketini attı arabanın üstüne başladı bunlara vurmaya 3 polisti bunlar,iyi benzetmişti,döndü bunların yaka numarasını al plakayıda al sen gereğini yaparsın eski emniyetçisin dedi,kimliğini açıkladı ben genel kurmaydan yüzbaşı,çekin gidin şimdi beni karakolunuza şikayet edin dedi,ben 3 polis için şikayette bulundum sürgün yemişlerdi,aman dileseler bile,sizi afetsem bile siz yine yaparsınız dedim çekin cezanızı dedim,yani dinsizin hakkından imansız gelir derler.
Doğru anlatıyor,2001 krizden bir gün önce dolar 680 tl idi,yarıntası mesut yılmazın yüzünden 1200 olmuştu serbest piyasaya geçtiğimiz için,çünkü ilk arabamı ondan 2 gün sonra almıştım,15.000 olan arabayı 4650 dolara almıştım,üstelik 1 gün önce 10.000 dolarda%850'den repo yapmıştım,125 tl kazandım gecede,ama dolardan kayıp 3000 tl idi,hiç unutmam o zamanı,seninkide doğru 2002 1500 tl idi.
Ne oldu askerlik anıları bitti mi, generalle tavla oynayan yokmu?:kahkah: