1.53 kademesine kadar biraz toplayan kim. sülük misali alt kademelerde kımıldamıyor kımıldasa da yerine hemen dönüyor bu kişiye karşı çok sabır lazım çok
Printable View
1.53 kademesine kadar biraz toplayan kim. sülük misali alt kademelerde kımıldamıyor kımıldasa da yerine hemen dönüyor bu kişiye karşı çok sabır lazım çok
Ulan ne guzel kagit ya gene aldik 1,42 den onbin lot sattik 1,47
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aklımda biri var ama bakalım zaman gösterecek. zamanında al bu kağıdı demişti başka bir tahta için. piyasada yoktu uzun zamandır.oysa ekmek yemeye devam.yoksa şirketin insafına kalırsak kar da zarar da kardeştir.şimdilik güzel alsat yapıyoz bakalım.bu arada bir şey sormuştum ama ilgilenen yok galiba.neyse fiyatı da cevabını da biliyorum sanırım...
yatırım tavsiyesi değildir
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 25.10.2017
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 50.000.000
Mevcut Sermaye (TL) 16.437.222
Ulaşılacak Sermaye (TL) 46.037.222 -16.437.222=29600000 patron 29.600.000 tl yatraçak olduguna göre 1.00.Tl.alacak hesabım dogru ise.
benim tahminim hisse basi 1 tl nominal dan yapma dusunceleri var ama yatirimci sabirsiz ..
su kosullar altinda 1.50 tl matikli gelen ..
ama benim zannim ter kose yapacaklar 2 tl den tahsisli yapacaklar.. benim sahsi düşüncem iyice killanmaya basladim hisseden cunku ..
sanirsam ufuk35 arkadasin kastettigi kac lot hisse alacak karsiliginda .. yani fiyat nominal uzerinden mi olacak yoksa mevcut 1 aylik ortalama fiyat uzerinden mi olacak ?? benim bildigim bu işler hissenin son 3 aylik agirlikli ortalama fiyati uzerinden olur ... son 3 aylik grafigr bakarsaniz hissenin neden baskilanmaya calisildigini ve neden belirli rakamlar dan daha fazla hareket etmediginden anlasilacagi uzere.. su anki oturdugumuz fiyatlardan olacagi muhtemeldir.. sahsi kanaatim kesinlikle ytd.. ama gonul ister 2.50 tl den versinler bak sen o zaman cumbuse 3 gun ard arda tavan ;)))
uc assagi bes yukari fiyat anlasilmis oldu tahsisli fiyati ..1.40 lar civari yapilacak..muhtelen isin icine iskonto falan da eklenecek.. yine parayi kazanan aga baba olacak.. zaman olarak ne zaman aciklanacak onu bilmiyorum.. sirketi arasakta mantikli cevap gelir mi gelmezmi orası zaten tam muamma..bu arada sirketin telefonunu falan bilen biri varsa yazsin herkes dort koldan arasin sikistirsin..