hurgz hakarama adımları... derli toplu olsun bilgi kayblomasın sürekli güncelleyeceğim.
https://justpaste.it/4eo6i
Printable View
hurgz hakarama adımları... derli toplu olsun bilgi kayblomasın sürekli güncelleyeceğim.
https://justpaste.it/4eo6i
Arkadaşlar mevzu açık; dünyadaki değişmeyen tek kural yine cereyan etmiştir oda; adaletin gücü değil, güçlünün adaletinin tecelli etmesidir. Bizdeki mallık Türkiye cumhuriyeti adaletine güvenmek harbi malız. Malesef bu adamlarla aynı gemide değiliz. Acı bir şekilde tekrar tecrübe ettik. Biz kimsesiziz o kadar.
Watsapp grubuna dahil olmak isteyenler numaralarını yazabilir.
Yukarıda arkadaşımız hesaplamış.
Ödeyeceği rakam 6,02 TL ye geliyor.
Hisse 5,90 TL kapatmış. Zaten hissenin % 6,93 ü halka açık.
Borsada işlem gören hisse adedi 7.272.610 adet ve tamamını toplamak için ödeyeceği rakam 43.781.112,20 TL .
Muhtemelen toplayarak kottan çıkarmayı planlıyorlar.
HURGZ de durum böyle değil. % 22,33 halka açıklık oranı ve borsada 123.243.027 adet hisse işlem görüyor.
Hisse bedeli 0,36 USD ve ödenmesi gereken tutar yaklaşık olarak 0,36x123.243.027x 5,80 = 257.331.440,38 TL .
Hisse başı çağrı bedeli de 0,36 x 5,80 = 2,09 TL dır.
Verilen kararın yasal dayanağı yok.
Hukuki süreç -sanırım- başvuranı bağlıyor ve genele uygulanmıyor.
Bu nedenle, küçük tutarı olan DGZTE de muafiyet reddedilmiş ve büyük tutarı olan HURGZ nde mahkemeden çok fazla bir geri dönüş olmayacağını düşünüleerek muafiyet talebinin kabulü kararı verilmiş diye düşünüyorum.
Maalesef bu tür mevzuat kurnazlıkları ile zaman zaman karşılaşıyoruz.
%100 haklı olsanız bile kazanma şansınız %50 dir.
DahaFazlaOlmaz'a özelden gönderdim noyu.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DGZTE | Demirören Gazetecilik A.S,
adından sebep mi cagrı oldu?
eve yeni geldim ve gerçekten şaşırdım karara yazık adalet kalmamış. Ama şunu söyleyeyim. KARAMSAR VE PANİK OLANLAR KAYBEDER. BY nin ekmeğine yağ sürersiniz.
Yarın için beklentim...
1.2x lere kadar düşüş bekliyorum. 1.1x leri görürse de hızla toparlayacaktır. Pek çok olumlu sebep var.
1) Ky için olumsuz olsa da şirket için iyi bir haber idi.
2) Bilanço beklenenden çok iyi geldi.
3) Hissenin en tabanı 1 tl daha aşağısı çok küçük ihtimal bence. Seçim öncesi değerlere kadar basmazlar. Az sabır ile çok kısa sürede 1.4x leri zaten görür (27 Ağustos mesela, dohol bilanço).
4) Aynı şahsın bir hissesi taban diğeri tavan gibi bir durum görmedim ben. Grafiklerde genelde uyum var. O nedenle AH BİTTİK VAH BİTTİK demeyin. Komik geliyor. Taban beklemiyorum. Sert düşse de panikçilerin malını toplar ve doğan grubu yine komplike hareket eder diye düşünüyorum.
5) Acil kredili param ile zarardayım. duygusal yazıyor olsam da her şey Allahtan. Hakkımı helal etmesek de bu riski alarak girdik. BİST tamamen kumarhane olmuş bunu bugün anladık. Kumarda adalet aranır mı? YTD