KAP bildirimi
Dün gece 4.33'ten sembolik 1usd alım yaptım, kamuoyuna bildirilir.
Printable View
KAP bildirimi
Dün gece 4.33'ten sembolik 1usd alım yaptım, kamuoyuna bildirilir.
dolara fena çakmışlar zarar kol gibi yandım yandım
Sabah brokerla konusuyoruz..
Abi İSC al dedi.
Peki 1000 lot alalım hatırın için dedim.
5.81 den alış girmiştik.
Öğleden sonra sordum.
Gelmemiş...:)
Gelse % 4 para kazanmıştık. 200 lira kadar...
Aklıma burada BİST güzellemesi yapanlar geldi.
Hani siz otururken ben BİST ten % 5 kazandım diyenler.
Gülümsedim.
Ve benim ona yanıtımın ne kadar haklı olduğu da bir kez daha anlaşıldı.
Biz dolara elimizdekinin önemli kısmıyla giriyoruz.
Sabah rastgelip de sadece 50.000 doları satan biri 4,37 den satan biri 5.500 dolar karlı...
Oysa dolar sadece % 2 civarında düştü...
Olay budur...
Bora bey kendi daha önce belirtmişti ters indikatör olduğunu :). Ben de meslektaşıma yazmıştım aslında uygun yerde satın diye, alış için. Ancak baktım tekrar yazın diye belirtmemişim, hata bendeymiş :).
Bu arada lakabında belirtmeyen de mevcut...
tr ile saatler uyuşmuyor. nöbetten çık 3-5 saat uyu zaten iş işten geçmiş. Bu sefer inanmamıştım aslında geyiğine aldım ama yine tutmuş.
Aslında tamamen anonim kalmak için. Başka türlü kendi kimliğinle internette yapılacak bir aramada kabak gibi ortaya çıkıyorsun. Mail adreslerimde hic dr yok. Facebookta 2 adımdan, nadir kullanılanı harf olarak kısaltarak kullanıyorum. Sebebi de tecrübe biraz. Bir ara bir ilaç firması dışarıdan araştırma desteği işi önermişti. Tabi standardize sonuç alabilmek için ufak bir eğitim ve sınav yapıyorlar. Sınav israilde :) Vizeyi falan ayarladılar sorun çıkmadı ama havaalanında aldılar kenara bir mossadçı gidiyor diğeri geliyor. Döktüler önüme israille ilgili düşüncelerimizi.
Facebookta filistinle alakalı yüzlerce paylaşımım var tabii, hatta bu T-A-M-A-M meselesine benzer bir aktivite fotom var. Tek bir yerde yaptığımı hatırladığım yorumu göstererek yırtmıştım. Gruplardan birinde filistinli birisi israillilere kin kusmuş, bende şımarıklığını yüzüne vurarak avrupalı insanların kendisine koşulsuz destek vermeyeceğini yazarak haşlamışım. Bu olaydan sonra internette şahsi bilgimi kullandığım tüm hesapları zor bulunacak şekilde değiştirdim.
Dolar investing te 4.25
Bloombergte 4.27
Akbank 4.24