Vestl,meta nikel de,gördes tesislerinde yılda 10 bin ton nikel üretimi var,2. faz atırım ile 20 bin tona çıkaracaklarını bayan ediyorlar..Ocak ayında vestl bir KAP atabilir,yatırımlar için..Bu da fiyatı fişekler..Hikayesi olan,büyüyen bir şirket ..2023 de umutluyum..2023 martta bakalım nereye gelecek..Tahminim 200 olmalı,burası borsa her şey olur..
2029 yılına kadar,tüm borsalarda çok büyük bir ralli bekliyorum..dünya yeniden kuruluyor..Para varlıklara akacaktır..emtia fiyatlarıda artıyor ve artacaktır..FED 1.Ç sonra faizleri düşürecektir..Bilnço büyümesine gidecektir..savaş geçici bir süre buzdolabımna kalkarsa,kalkacağını umut ediyorum,çok ızlı endeksimiz yükselir..Şuanda endeksin düşmesi iç,n hiç bir sebep göremiyorum..Artması için onlarca sebep var şu anda...Seçime bist100,9000 endeksi ile gireriz,seçimden sonra 2023 sonuna kadar 13 bin endeks hedefim..
Tabi,anormal durumlar olmazsa..Savaşa giriyoruz..Hazırız..Oralardan iyi haberler geldikçe,D.Akdenizde petrol ve gaz buldukça Ülkemiz çok güçlenecek bu da piyasalara yansıyacaktır..
2029 a kadar borsalarda yatırım yapmak,daha sonra ayı piyasası,beklemek lazım..6 yıl borsadayım..Ya nasip..
20 bin lot vestl olan,bedelli sermaye artırımlarına katılmak şartıyla,15 yıl sonra boğaza nazır yalı dairesi alır bence..
3 aylık torunum için hissetolamaya devam ediyorum,20 yıl öncei dev şirketlerimizin dolar bazlı fiyatını gördükçe,hisse senedi sahibi olmaya devam diyorum..
Zira dolar bazlı 20 yılda dev şirketlerimiz,560 kat kazandırmış..
Tarih tekerrürden ibarettir..
Ya nasip diyelim..Bekleyip görelim bakalım..