Teknikçilerin en sık yaptığı hatalar
Soru ;
Grafiğin en soldaki trend çizdiğin yer , oradan sonraki 2 dibe trend çek , ne olmuş 2 si de kırılmış , sonra ne olmuş yukarı ... ?????? Eeeee ..
Printable View
Sorun herkeste, sorumluluk hepimizde.
Vergi veren hesap sorar, biz kaçırıyoruz.
Oy veren, oy verdiği kendi partisine hesap sorması gerekir, hakkımı neden aramadın, savunmadın diye.
Biz biatciyiz.
Burada yazan cahilde 1/80 milyon sorumluluk varsa, eğitim almış kişilerde, ornegin kendimde 1/1 milyon ya da daha fazla, 1/500 bin sorumluluk vardır
Yapmamız gerekenleri yapamadık ve ülke bu hale gelmiş. Yine yılmadan yapmamız gerekenleri yapmamiz lazım.
Cahiliye dönemine girdik.
Cahil ve biatcilara laf anlatmakta zorlanıyoruz.
Okuma, araştırma, öğrenme dertleri yok, bütün zamanlarını, burada yazarak geçiren, kit bilgileriyle başkalarına akil vermeye çalışan zavallılar var.
Evet yetişmiş eleman sıkıntımız yok. Sıkıntı iktidarıyla muhalefetiyle bu kaynağı kullanamamak.
Bu işi biz savunma sanayinde başarıyoruz. İlgi alanımdır öyle uçuyoruz kaçıyoruz demiyorum ama diğer alanlar ile karşılaştırdığımızda savunma sanayinde fersah fersah ileriyiz. Çapımıza göre çok önemli işler başarıyoruz. Aselsan ve Tübitak Sage bu alanın yıldızları. Tabi aksayan kurumlarda var. Adam yerli AESA radarı bitirmek üzere, Çafradı gemi üzerine koymuş deniyor, Ankayı uydudan kontrol edip iletişim mesafe sorununu ortadan kaldırıyor, MKEK bir piyade tüfeği ortaya koyup seri üretime geçene kadar göbeğimiz çatladı.
Orası 82 binde.
Emme ben bu çizgilere pek inanmam.
https://i.hizliresim.com/Y6D58l.png