Evet yansıtıldı.Yakın çekim değil ama salona dönülerek kamera çekti.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Evet yansıtıldı.Yakın çekim değil ama salona dönülerek kamera çekti.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katılan arkadaşlara defalarca kez teşekkür ediyorum. İşbankasinin sitesinde yayımlanan toplantı tutanaklarını dün gece den beri okuyorum. O kadar keyif aliyorumki anlatamam. Hepiniz kendinizle ayrı ayrı gurur duyun. Bu saatten sonra olağanüstü genel kurul toplantısını bekliyorum.
Katılarak hakikatı dile getirenlere teşekkür ederim. Umarım hedefimize ulaşırız. ‘’Kader gayrete aşıktır’’
Arkadaşlarım adına sağolun.Hazirlandigimizi söylemiştim.Genel kurulda sorularımıza cevap alamadik Yazılı olarak cevap vereceklerini söyledi ler.Ataturkun vasiyeti konusundaki sorularımız tutanaklara gecirilmemis.Daha başka konularda özellikle uyarmamiza rağmen tutanaklar da yok.Adnan Balı bey hukuk orda başvurun dedi.:ok:Çok bekletmiyecegiz.
kurucu dolar bazlı grafik
https://i.hizliresim.com/5m2nbhb.PNG
Sahte veya gerçek okeyler cirit attı ama hükümet veya banka herhangi bir hamle yapmadı bakalım süreç nasıl ilerleyecek tahminim banka en sonunda holdingleşme yoluna gidecek
genel kurulda bu imtiyazlı hisseler şuan için 0 TL denildi... Ama 4 ay sonra xxxx Milyon TL de denebilir. ...
onların ne dedikleri önemli değil.biz elimizdekinin değerini ve haklarını biliyoruz.güzel gelişmeler oluyor.yola devam