"organize işler" olmasa bu satış dalgasında,
endeksin geleceği yer XU100 ; 800 (100 cent) civarında olurdu ...
su akar, yolunu bulur...
Printable View
Açığa satışla ilgili ,Yabancılara 25 milyon TL toplam ceza..
Az olmuş..
1 HAruna 15 milyon ceza yazıyorsan, dev kurumlara yaz 250 milyon... elin titremesin
BİST'e; 3-5 milyar dolar kamu kaynağı ile ayar veriyor birileri...
DÖVİZ'e de ayar vermeye çalıştılar, 120-130 milyar usd buharlaştı, netice ortada...
Ayrıca, dövizde elimizde silahımız kalmadığını da cümle aleme ilan etmiş olduk...
Bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete...
borsa tarafını çekip çevirmek kolay...artık eskisinden de kolay...çünkü yabancı payı azaldıkça azaldı...artık ipler yerlilerin elinde...elinde TL olsun yeter...o da bademlerde bol miktarda var...pandemi nedeniyle esnaf v.s. ticarette umduğunu bulamayan eline 3-5 kuruş geçen borsaya geldi...burası artık birilerinin umut ve ekmek kapısı oldu...hükümette bunu biliyor...bir şekilde bu değirmen döner sanırım...bilmiyorum...böyle daha mı iyi oldu daha mı kötü göreceğiz...
mesela olurda yurtdışı gümlerse bizim borsa nasıl bir tavır koyacak merak ediyorum...bademler çıkartıp masaya vuracak mı yoksa çil yavrusu gibi dağılacak mı?
ya da yurtdışı devam ederse yukarı burayı da nerede kalmıştık deyip sürecekler mi yukarı? sorular sorular...
2020 yılında yapılan işlemler için gavurlara ceza kesilmiş
Anlaşamamışlar da olabilir ne bileyim ben
Benim yazdığımımı üstüne alındın bilmiyorum, ya da bu saatde okuyacak mısın onu da bilmiyorum ama ben sana yazmamıştım. Analizlerini beğenerek okuyorum. Teknik hiç bir analize itirazım yok zaten. Olamazda. Teknikçilere değil, bizim borsada her malı her fiyatdan pahalı bulan bir tayfa var ya bizim forumda. Onlara ithafendi... Hepsi o :)