Milleti cayır cayır batırırsan ne olacaktı ki?
İşte artık ben alırım sana satarım, sen alıp bana satarsın. BOrsaya da gerek yok. Toplanalım 100 kişi forumca alıp satalım canlı canlı . Muhabbet de eder, çay da içeriz.
Printable View
Yabancı takası yine dip tazelemiş...%40.45
En büyük risk olası MSCI endeksinden çıkarılmamız olur...Bu sıralar bazı yorumcular konuşuyor.Acaba böyle bir fiyatlama mı var ki yabancı sürekli satıyor?
5 günde 90 bin puan düşürürsen vadeliyi ondan sonra in cin top oynar kademelerde...yetmiyor bir de gün içi 8 bin yukarı 10 bin aşağı v.s. devasa dalgalar...kademelerde üfleyince yıkılıyor 3-5 kontratla alırken de satarken de...rezalet oldu iyice...
nerede o 120-160 arası vadeli...adam gibi işlemler oluyordu en azından bugünlere göre...
Sert dayu. Çok sert oynuyor nogmissizSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa 2018 rahip krizi ve ardından swap ların kapanması ile birlikte zaten bitmiş idi..
Burada yazdık çizdik..BOFA mofa ..Hepsi aynı yalak dan besleniyor..Yabancı falan da kalmadı dedik..
Son 3 senedir bademler yavaş yavaş hem yabancıya illallah ettirip malını elinden alarak hem de endekslerde ağırlıklar ve hisseler ile oynayarak kontrolü tamamen ele geçirdiler..
Şimdi buradan akşam kapanışa kadar 3+ ya götürürse şaşırmam..
Yarın 2+ gaple açıp 5+ ya sürerse yine şaşırmam..
Buradan 4- bassa yine şaşırmam..
Yani...
En iyisi uzak durmak..
Yada çok çok az miktar ile kumar gibi oynamak..
Düşüşlerin günlük veya max 2-3 günlük sert dalgalar halinde olacağını ama yine sonuçda dönüp alacaklarını düşünüyorum..
Gırtlak maldalar ve enflasyon var ...
Malın fiyatını onlarda artırmak isteyeceklerdir..
Buraların değerini gösterip para talebi oluşturuyorlar diğer yandan..