Zarar ettirdiniz küstüler, istediklerini verelim ağzı bu..
Printable View
Zarar ettirdiniz küstüler, istediklerini verelim ağzı bu..
15 sene kadar önce Dikmen övecler vadisinde böyle bir evde oturdum. Dere yatağındaydı, sürekli temelinden su sızıntıları olurdu, tadilat zemin kontrolü güçlendirme vs. uğraşıp duruyorlardı. Kiracıydım, ayrıldım. Bildiğim kadarıyla kentsel dönüşüme girecek, 80'lerde yapılmış binaydı.
Olay ciddi hoca ihmal etme.
Robin abim adil Dolar-Tl değeri 21 diyor...Reis 8 yıl önce "dolar alan yaya kalır" demişti..Dolar 8 yılda sadece 14 kat arttığı için de haklı çıkmıştı bence..
Gene haklı çıkacak dış güçlerin yorumlarına bakılırsa...
https://x.com/RobinBrooksIIF/status/...790383331?s=20
JP Morgan’dan TL için carry trade çağrısı
JP Morgan, TL’nin ciddi miktarda düşük değerli olduğunu düşünüyor. Kuruluş tarafından hazırlanan raporda, TL’nin %20 civarında carry getirisi sağlayabileceği belirtildi.…
JP Morgan, TL’nin ciddi miktarda düşük değerli olduğunu düşünüyor.
Kuruluş tarafından hazırlanan raporda, TL’nin %20 civarında carry getirisi sağlayabileceği belirtildi.
Bloomberg News’in haberine göre, değerlendirmede “Bizim modellememiz TL’nin adil değerin %30-35 civarında altında işlem gördüğüne işaret ediyor. Enflasyonda gelecek yıl boyunca %40 artış beklenen ortamda TL’de %20 değer kaybı halinde %20’lik carry getirisi sağlanabilir†yorumu yapıldı.
JP Morgan, yakın zamanda TL cinsi tahvillerde de fırsatlar oluşabileceğini belirtti.
Foreks