Sende de anlama sorunu olduğu kesin...ben de sana istiyorsan şirkete sor dedim...basit bir cümleyi bile anlamıyorsun...illa ki sana Türkçe dersi mi verelim...
Printable View
sen anca lak lak cevap veririsin zaten gundi senin yazdıkların pofpoflama olduğu için formu kirletmiyor değil mi ne güzel sorular geliyor niye bozuluyorsun la element uydurmak hoşuna mı gidiyor zamanında ekran attım atatp içinde şöyle böyle haberler geliyor diyordun sattın kaçtın emtia rallisi için elimde kocaer var diyordun sattın kaçtın ne oldu kar falan cücük kadar kaldı desteğe mi geldin berkosana :kahkah: yok bir grup var düşmesini istiyor falan akd takas ortada senin gibi düşünen yatırımcıların vay haline akd-takas ortadayken senaryonuz hiç bitmiyor teknik düşüş dediğimizde bile bilerek baskı var düşürüyorlar 30 a hapsedenler yine oraya düşsün istiyor gibi demans hastaları gibi terkar edip duruyorsun
sen gerçekten kamera şakası falan mısın acaba ? ben diyorum ki kaynak olmadan toki-emlak konut görüşmesi falan neye dayanarak yazıyorsun şirket böyle bir bilgi verdi mi ? var mı elinizde mail cevabı yoksa saçmalamayı bırak raporlu gibi davranma mantıklı şeyler yaz türkçeyi sizden öğrenecek değiliz biz Türk oğlu Türk'üz merak etme sen git anlatım bozukluğu cümlelerini düzelt önce
keko hastanede çalışıyor istediği oranda rapor alabilir iyi bilir bu işleri gundi :kahkah: sen bunu boşver kardeş bunda yüz kızarmaz utanmaz eldeki malı över pofpoflar canı sıkılınca çıkar kağıttan sonra yeni kağıda geçer dostuyla bunlar analist falan değil vur kaç peşindeler son dönemde
Ereğli ve Kocaer benzer demir çelik sektörü değil mi ?? Kocaerde gerekli açıklamayi yaptım okumadin mi ?? Berkosanin tokiye ürün sattığı ortaya çıkarsa sen nerenden element uydurmuş olacaksın ?? Takaslar senin gibi akıllılarin anlayacağı şekilde olsaydı şimdilik sen zengin olmuştun...:kahkah:
1-o zaman niye kocaer pofpofladın emtia rallisi için ve yarın bir gün
berkosanda satabilirsin bu yaklaşımla bir açıklama ile başka kağıda geçersin sonra berkosan iyi şirket dersin şu zekaya bak be müthiş gerçekten
2-ben tokiye ürün satıp satmadığıyla ilgilenmiyorum ben teknikçiiyim oğlum senin kafa yandı galiba :)