Valla ben seçimden sonra 1.83 den başladım,1.94,2.03 ve son olarak da talihsiz 2.63 alışım var,iki yıl daha her seviyeden almaya niyetliyim hayırlısı artık.
Printable View
atıyorum katar, kuveyt, rus bankasına karışmazlar bana kalırsa. dertleri avrupa bankalarını etkileyecek batık varlıklar olur. Hatta belki bankayı feda edip sadece elindeki varlıkları da alabilirler. daha önce yaşanmamış bir olay nasıl olacağını hep beraber göreceğiz :)
kimse buna güvenip "bizi batırmazlar" diye düşünmemeli. adamlar kendi götlerini kurtarmanın peşinde. Deutsche Bank bilançosu derivativler ile birlikte alman ekonomisinden daha büyük...
Onsun uzun vadeli grafiğine bakarsanız dip 1100 küsurlarda 2 yıl önce görüldü bence.
Hakikaten ya dolar nedeniyledir haklısınız cidden.263 falan gözüme çok geliyordur belki de:))))) Ama haklısınız tabi yanlış yazıyorum sürekli.Uyarınıza teşekkür ederim.
ufak beyin cimnastiği.. dolar alanın kapısına maliye gönderecekmiş ya resmi mafyamız. bu kanundan altın nemalanır mı acaba? tr'de tabi ki.
Valla paranın sahiplerinin derdi para değil güç.O güç için de herşeyi yaparlar.Kimleri ve neleri batıracaklar neleri ve kimleri çıkaracaklar 2 yıl içinde anlarız sn harakiri.Ama ülke olarak bize biçilen rolü son 2 ayda herkes aşağı yukarı anlamıştır sanırım.Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.