YKB nin performansı benim beklediğim gibi olmadı ama yine de fena değil....Bilançoya göre performasının daha iyi olmasını beklerdim...Bakalım ne olacak....
Printable View
YKB nin performansı benim beklediğim gibi olmadı ama yine de fena değil....Bilançoya göre performasının daha iyi olmasını beklerdim...Bakalım ne olacak....
Yerliler bankalarda dile kolay 8 senedir dayak yiyor. Öğrenilmiş çaresizlik oluştu. Bankalar kalkıp gittiği zaman çoğu yerli arkadan bakacak.
Borsa ile yeni tanısan yüz binler var, bunlar ise banka hisselerinin adını bile bilmiyor kalkıp giderse bunlar kısmen eşlik edebilir diye düşünüyorum.
Naci agbal olayı olmamış olsa aslında beklentim böyle idi ama ne yapalım nasip beklemeye devam.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın için asıl soru şu: Dolar düşmeye devam edecek mi?
Dolar düşmeye devam ederse IMKB100 1470 üstüne atar ve hızlı çıkar...
Bugün zaten 1470 üstü tekrar yoklandı. Teknik olarak çıkma ihtimali daha güçlü...
Not: 1470 yerine yanlışlıkla 1570 yazmışım. Düzelttim...
IMF'den gelen paranın Doları düşürmek için kullanılacağını pek sanmıyorum. Öylesi gerçekten büyük bir hata olur. Bence ihracattan ve turizmden gelen paranın etkisi beklenecek...
Uzakdoğu limanlarında çok büyük sorunlar var. Navlun ücretleri %300'den fazla artmış durumda ve bunun 2022'nin ilk çeyreğine kadar dengelenmesi veya gevşemesi olası görülmüyor. Mal tedariki daha yakın ülkelere yöneliyor. Bu da bizim ihracat rakamlarımıza güçlü bir şekilde yansıyacak. Faiz konusunda bir saçmalık yaşamazsak Dolar'da gevşeme kendiliğinden gelecek tüm bunların ışığında...