Printable View
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu 1560 tllik piyango almışım 560ı dönmüş 1000 tlsi çöp Eskiden devlet kazansın diye alırdım.
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu 1560 tllik piyango almışım 560ı dönmüş 1000 tlsi çöp Kardesim yapma Yatirimdan anlamadigin gibi piyango isinden de anlamiyorsun zorlama kendini Hasan abi de Ogreteyim
Alıntı: Originally Posted by Webster Kardesim yapma Yatirimdan anlamadigin gibi piyango isinden de anlamiyorsun zorlama kendini Hasan abi de Ogreteyim Ogret hasan amca
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Ogret hasan amca Mert iyi çocuk.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Mert iyi çocuk. Emmi mert iyi de Duvarci ara sira mertin ayarini bozuyor
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi mert iyi de Duvarci ara sira mertin ayarini bozuyor En son viyadükleri dinliyordu.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 En son viyadükleri dinliyordu. Tobeee tobeee aklima kotu seyler geliyor Acaba viyadukle karsi kitayi dinledigini felanmi dusunuyor 😀😀😀😀 Yarin bist yataya yakin hafif eksi
La sagdan sayiyorum soldan sayiyorum medin verdigi son cezayla 6. Cezami almisim...eee modluk ruyami oldu simdi?