Tartışma için değil sadece bilgi amacli yazıyorum, Tavşanlı'da 2 kilise varmış birini ben de biliyorum, bunların cemaati nerede?
Printable View
Sizi anliyorumda gunumuz boyutlarinin farkinda misin diyorum
Ne olmesi
Katarlilar ozellikle en kiymetli arsalari basiyo parayi aliyo
Hatta onlara almalari icin sunuluyo
Kimsede onlar aldiktan sonra topragi Gidip onlari oldurmuyo hatta tesekkur edip buyrun beyfendi cekip Limonata ikram ediyo belki de
E noolcak Simdi ? Bence tezat is
Bnm onerim
Borc almasinlar topragida satma zorunda kalmasinlar
Ozellikle arabin bisey almasina karsiyim
Bunlar oyle bi tiplerki
Ingiliz israilli filan bunlarin eline
Kurnazlikta su dokemeezzzzz cnm o kesin
Bu tabir irkcilik kokmuyo
Dunya bunu diyo
Dunya disi varliklar (ufo) varsa bi tanisin onlarda boyle der
Onun harici din kardeşiz
Asıl uğraşması gerekenler milyonluk ciplerinde rahat rahat gezip halka doğru haber veren yayın organlarını tehdit ediyorlar...
Orman Genel Müdürlüğüne toplam 60 milyon liraya 28 makam aracı alınmış!
Orman yangınlarından sonra Türk Hava Kurumu yangın söndürme uçaklarını maliyet tasarrufu gerekçesiyle çürümeye bırakıldığını belirten Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli’nin Orman İl Müdürlerine son model makam aracı aldığı öğrenildi.
https://www.aykiri.com.tr/orman-gene...alinmis/13252/
Yahu ne milleti ayiktirmasi toplumun yüzde yirmibesi ermeni rumdu biz bunları kırımdan geçirdik diyorsun.bir nevi soykırımı kabul ediyorsun adamların tezi de bu.sen ne dediğinin farkındamısın.
Zenciyi Fransız olarak görmek bu kadar kolayken, Türk asıllıyı Alman olarak görmek niye bu kadar zor olsun?
Dediklerinize karşı çıkmak için yazmıyorum. Haklı olduğunuz kısımlar var. Kafa karışıklığı mevcut bu durumda bence de ama bu mesajda söylediğim ilk cümle bu çelişkili durumu güzel anlatıyor bence.
Mesela HongKong'lular kendilerini İngiliz gibi hissetmelerine rağmen, çoğu İngilizden iyi ingilizce konuşup daha iyi eğitimli olmalarına rağmen bir kafa karışıklığı var çoğu insanda. Niye ki? :)