bugun dusundum daha bunu.
ogrenci isi hareketlenince o da bir faktor olacak gibi.
Printable View
80 milyonluk kapasite, 90 milyon tarafından kullanılıyor. Göçmen bir evde 10 kişi yaşıyor vs deniyor ama benim bildiğim gayet lüks sitelerde 2 3 evi olan zengin Suriyelilerin ve ıraklı çok fazla. Geçen sene devlet eliyle de konut piyasası bozuldu. Yani hem piyasa bozuldu hem de talep var sonuç kaçınılmaz.
Göçmen yoğun yerlerde yaşayan turkler de evi kiraya verip / satıp Türk yoğun yerlere geçmeye çalışıyor. Tam kaos. Kim kimi öperse.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
E maaşlara bakıyorsun %40 asgari ile geçiniyor. Vallahi bu ülkeyi çözene madalya vermek lazım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En çokta onlar memnun..
Beyaz yakalıyı mahvetti bu hükümetSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanırım ertelenmiş düğünlerden kaynaklı kiraların artması. Konya'da 1000 TL civarı olması bile asgari ücret ile geçinen için düğün biter bir iki sene karta yüklenirken sonra bomlar. Arkadaşımın mütevazı bir hayat süren kardeşinin 65 bin TL kredi ve Kart borcu varmış. Kimin ne kadar kart ve kredi borcu olduğu alnında yazmıyor. Ama bunları bir çoğu ödeyemez
memleketin o kadar beka sorunu var ki artık adım adım failed-state olmaya doğru koşar adım gidiyoruz. uzun vadede geri dönüşü olmayan şeyler oluyor, ama maalesef bizim millet çok pasif kaldığı için halen bir kurtarıcı gelse de kurtarsa diye bekliyor.
devletin yılların emeğini verip, eğittiği doktor, mühendis vs yurtdışına ailesiyle bir daha gelmemek üzere gidiyor. ve bunların sayısı çok çok fazla. afgan suriyeli gelip bunlar gidiyor. ve malesef bu bir devlet politikası. (okumuşun şerrinden dolayı)