Buyur burda.
Printable View
Fed/Bullard: 1 Temmuz'a kadar 100 baz puan civarında artırmak iyi hedef olacak
Bundan ~9-10 ay önce burada paragraf paragraf yazdım ‘aşı zorunluluğu kişisel özgürlüğe aykırı, faşistçe bir yaklaşım.’ diye.
Bu tavır aşı karşıtı olduğum anlamına gelmiyor. Ben ve çevremdeki herkes aşılı, benim sorunum saygısızca ‘mike mike olacaklar’ yazanlarla. Sorsanız ‘özgürlükçü düşünceden yanayım vız vız vız’ der, işin ucu kendi özgürlüklerine dokununca hemen negatif denge unsurunu ezmeye, yok etmeye çalışır. Maalesef bu ülkenin az biraz eğitim görmüş kesimi kendini solcu, liberteryen, sağcı özgürlükçü, liberal, sözde demokrat diye tanımlar ama gerçekler böyle zamanlarda dökülür ağızlarından. İnanın artık üzülme evresini aştım. Görüyorum, okuyorum ve duyuyorum içimde beliren tek his ‘acıma’ , o da benim zayıf insancıl yanım diyelim.
Selamlar
Rusya, ABD Büyükelçi yardımcısını sınır dışı etti-RIA
Evet aynen boyle, ama bu daha cok insanlarin sahsi gorusu. Topige yazanlarin cogu liberal goruslu olmasina ragmen zorunlu olmamasi gerektiginini savunanlar var.
Korona histerisini liberal medyanin yaydigi kesin ama.
Neyse bu onemli degil. Dry-run'di. Bir test ettiler, baktilar ulkeler hukumetler nasil tedbirler aliyorlar, kapasiteleri nedir, ne yapabiliyorlar diye.
Bundan sonrakinde asiyi dusunmem, haberi ciktiginda direk siginaga iner 6 ay cikmam.
Ya Biden, ya Putin
İkisinden biri iyi bir yalancı