Bugün kasaya yeni gıcır gıcır cillop gibi sıfır kilometre 18682 dene ceton atılmış, aralık vaden 115 eksilmiş
Millette para gani, makinaya paso ceton atıyo
Printable View
Bugün kasaya yeni gıcır gıcır cillop gibi sıfır kilometre 18682 dene ceton atılmış, aralık vaden 115 eksilmiş
Millette para gani, makinaya paso ceton atıyo
Bear abi birtane ::)
yunan donusu bende ugradim yanina sagolsun ci biregimizi yedirdi
yalniz yaninda 1 saatten fazla oturma ekranlardan ve islemlerden beynin yaniyor kendine gelemiyorsun
birde yanina saglam bir longcu olarak git cikarken azili shortcu cikiyorsun :kahkah:
3-4 gundur kendime gelemedim aksam hemen yaylaya kactim :)
abi anlaşalım tamam yazın yayla güzelde kışın bizim tarla güzel bende sana balık ızgara yapacam söz:)
hatta cağrıya yolladım onuda bekliyorum.ekibi tamamladık mı gerisi gelir.
2 shortcuya 2 longcu :) tarlada mini futbol sahasıda var bize yeetr maç yaparız.
yapılmaz mı orda maç çağrı :) ??
y.t.d.
Güzelliğin sırrı var. Çok merak ediyorum ama öğrenmek istemiyorum, hatta ölüp dirildikten sonra da öğrenmek istemiyorum.
Öte yandan bu borsanın da sırrı var. Kutsal Kase gibi, bunu öğrenmeden ölürsem enayi veya cahil kategorisinde olurum içime sinmez.
söyliyeyim!! çok da basit!
al...bekle....sat...bekle.
:)
uyar:Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
kısa vadeyi bilemeyiz abi ya...uzun vade de hepimiz ölmüş olacağız....
hayatı akışına bırakmak lazım...
yani buldun bi kız evlendin cok da sevdin hatta garantimi gelecekdeki mutluluk yooo
ama genede denemek lazım evlenmek lazım...
not ...ben 34 yaşında evlendim bilseydim 18 inde evlenirdim açıkcası...bekarım diyeni evlendirmeden bırakmayız abim :)...
y.t.d.