oooo süpper
ee
ne zaman tamtamları çıkarıp
ateş etrafında dansa başlıyoruz :he:
benjamin dansı yaparız...
Printable View
oooo süpper
ee
ne zaman tamtamları çıkarıp
ateş etrafında dansa başlıyoruz :he:
benjamin dansı yaparız...
Haklısınız. Kendi adıma saçma bulduğumu da paylaştığım astronomi ile astrolojiyi karıştırmışım. Ablamın işi , mesleği farklı ama çok ciddi hobi olarak astroloji ile ilgili ciddi eğitim de aldı kendince. Astroloji demek istedim , astronomi değil. Sn.Enki de haklı olarak karıştırmış olabileceğimi eleştirmiş. Yani anlayacağınız o kadar ilgisizim ki bu işlere , adını bile yanlış yazmışım.
Ama şunu da bir çok yerde okudum. Bu astroloji ye göre , yıldızlara göre iş yapan , hisse senedi yatırımı yapan , tesis yatırımı yapan,bütün yatırımlarını yıldız haritalarına göre planlayan hatta evliliğini bile buna göre yapan bir sürü insan var.
USD/TRY 3,5712 +0,0077 +0,22%
EUR/TRY 4,2057 -0,0056 -0,13%
EUR/USD 1,1772 -0,0046 -0,39%
Altın 1.277,51 -7,29 -0,57%
Gümüş 16,608 -0,068 -0,41%
yine parite aşağı altın aşağı bi hafta başladı dolr haftaya yine iyi başlayacak
Sn.roxette bende siz ve diğer çoğunlukla aynı fikirdeyim yani saçma geliyor ama sırf bu gök olaylarını baz alarak yorum yapan ve buna göre yatırım stratejisi belirleyen insanlar var, hatta hisse.net te bile başlık açan bir arkadaşımız olmuştu,
Ama şu da var bir arkadaşta bana tamamen alakasız iki konu verin size bir biriyle ne kadar ilişkili olduklarını göstereyim demişti, yani olay biraz yetenek biraz rakam ve grafik oyunu sanırım :)
Aslında bizim şuan yaptığımızda geçmişteki paternleri geleceğe uyarlamaya çalışmak yani geçmişle gelecek arasında benzeşim kurmak ne kadar mantıklı acaba...:)