Ben derim ki:
haftayı nerden açarsa oradan kapatacak.
Ama sonraki hafta jeopolitik riskleri hatırlayacağız.
Printable View
Cuma günü alım gelince yabancının pasifleri almışlardı, niye aldıklarını da anlamadım ama aldılar :)
Usd öğlen bastıklarını nerdeyse tamamını geri aldılar akşam, yarın doların durumuna da bakmak lazım
2 haftadır çok sert sattı cuma günü hariç doğru dürüst tepki veremedi, her kafayı kaldırdığında satış yedi,
cuma tepki gelmeseydi pazartesi bekliyordum tepki ama cuma gelince shortlarımı önemli oranda kapattım
yarın öğlene kadar izlemek lazım, cuma öğleden sonraki alıma çok inanmadım,
doğrusunu piyasa bilir, yarın bakarız duruma
Endekse devre kesici gelmesinin fiyatlamaya nasıl bir etkisi olur?
Dolar kontratına da devre kesici gelmiş oldu mu?
Bu devre kesici neden geldi?
Teşekkürler.
Devre kesici küçük oyuncular için hiç te iyi birsey değil hem endeks açısından hemde hisse bazında tamamen korkutma taktiği daha bir işe yaradığını görmedim zaten devre kestimi hisse endeks aşağı düşüyorsa zaten eslesmede de bu fiyata yansıyor nedense panik panik sonra sert yükseliş veya düşüş piyasanın doğal dengesini bozuyor satan bırak satsın ne gerek var müdahale etmeye
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun seneryosu bol korono hikayeleri okuyup dinledim.
Mesala Trump ın Dünya üzerinde parasal anlamda dağıtılan 25 trilyon dolar parayı kesip ABD halkına dağıtmak istemesiyle başlayan , çin ticaret savaşı ile devam edip , bir anda ortada türeyen bir virüsle yeni bir dünya düzeni kurmaya oynayan bir yapı ortaya çıkmış gözüküyor okuduğum dinlediğim makaleler ve similasyonlar başta BİLL GATES olmak üzere 5-6 milyardere çıkıyor ve bu milyarderler her krizlerden sonra olduğu gibi yine mal varlıklarını katlamışlar.
Bu yüzden bu virüs çok su kaldırıyor dünyada.