Bende bu hafta ve hatta hafyaya sadece ihava diyorum.
Tabiki takip amaçlı :)
Bana kimse bir şey sormasın anlamam.
SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bende bu hafta ve hatta hafyaya sadece ihava diyorum.
Tabiki takip amaçlı :)
Bana kimse bir şey sormasın anlamam.
SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ostim de ne yapmamız lazım. Bedelli ne oluyor pek anlamıyorum. Bilgi verebilecek var mı
S. A. Çelik hocam, adese, jantsa ve formt için düşüncelerinizi alabilirmiyim. Teşekkürler hayırlı akşamlar
Hocam Rheag için bir yorum alabilirmiyim?
Banvit dediniz Banvit aldık elimize verdiler
Burada kimse kimseye al demiyor siz borsayı iddaa tüyosu sanmışsınız borsa hakkında görüş ve fikir paylaşılıyor buraya emek veren insanlara haksızlık verilen emeğe saygısızlık etmeyiniz. Elinize kim ne verdi bilemeyiz ama kendi görüş ve takibiniz olmadan kendi başınızı yakmışsınız.
Çelik Hoca nın son zamanlarda Banvit dediğini duymadım.
Başka arkadaşlar burada takip ettiği hisseleri söylüyorlar. Hemen her hissenin adı geçiyor burada. Herkes ayrıca kendi araştırmasını yapıp uygun fiyattan hisseye girmeli..
Burada al ya da sat diye bir tavsiye de verilmiyor...
ayrıca kısa sürede çok para kazanmak diye bir şey yok. Borsa sabır işidir..
bu ay yüzde 30 kaybedersin örneğin ama sabredersen belki öbür ay yüzde elli kazanırsın..
Benim en büyük tavsiyem ; sabrı olmayan borsaya girmesin. Çok ihtiyacın olabilecek bir parayı , kısa sürede çok kazanırım diye borsaya yatırmayın derim...
Burda bilgi paylaşıyoruz kar da zararda sahsidir. Kaç aydır burdayım bu çıkacak alın kimse demedi insanları sucluyacagina otur dusun araştır beceremiyosan kimseyi suclamiyacaksin arkadaş ayip. Sosyal medyada senin gibilerini arayan çok çakal var git onlarla takıl sen bence