Devlet kar etmez...
Printable View
Devlet kar etmez...
İnanmak iyi şeydir...
Tüm kainatı düşün.
İşin bu olsun...
Sonra dünyayı düşün. (Biraz zor oplacak ama olsun düşün işte)
Bu dünyada Julia Luthor'u ve onun hayat gailesini düşün...
Bunu da Allahın işi olarak görmek ne kadar rahatlatıcı olmalı.
Neyse.
Boşver beni.
Devam şükre...:)
Rahatlatır.
"Emeklilik Yaşının İleri Çekilmesi" başlıklı forum konusu açılmıştır.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=6651
Ağabey geçen bir yakınımı kaybettim. Birkaç gün önce de birkaç çomar atmadıkları iftirayı bırakmadı.Laf taşıma vesaire 1 demişsem 10 gitmiş. O gün yakınımı ziyarete gidecektim, o kadar sinirimi bozdular ki o gün uyumadım bile. Sonra da gidemedim hastaydı, sabahtan haberi geldi vefat etmiş. Bu insanlarla baş olmaz.Güya bu arkadaşlar benden 10 kat daha müslüman, hatta bana sen müslüman değilsin bile dediler ya Allah'a havale etmek lazım. Yani ne dersen de bu arkadaşlara hatta insanlara hiç yanaşmamak lazım.
Evet bende katılıyorum. Maaşlardan sigorta prim muhabbeti kesilmemeli vatandasın kendi idaresine bırakılmalı. devlet bunu almamalı maaşa ilave edilerek çalısana vermeli bir birikim yaparak kendisinin olmasada en azından çoçukları için güven saglayan bir yatırım yapabilir. özel hastaneler kaldırılmalı devlet hastaneleri özel hastane sistemi gibi çalışmalı geliri böyle elde etmeli. düzeltilmesi gereken çok sey var sistem olarak . Şu ülkede sosyal demokrat zihniyetınde olan dogru düzgün bir parti kurulamadı iktidarada gelemedi.