Sonuçta satılan fiyatın altında işlem görüyor bakalım ne olacak
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sonuçta satılan fiyatın altında işlem görüyor bakalım ne olacak
Abi açıklayacak çok fazla birşey yok. Yani herkes panik havasıyla satışa yönelirse kağıt tabiki olumsuz etkilenir diyorum. Sakin olmak lazım. Bu kağıt çağrı beklentisiyle fiyatı şişkin miydi dersek bence hayır. 3çeyrekte çok güzel kar açıklamış. Öngörüm ve temennim hafif bir dalgalanmayla başlayıp toplarlaması..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hep bereber göreceğiz neler olacak
kımse bu hısse bende yok dıye sevınmesın spk nın almıs oldugu bu karar dıger sırketlere emsal olacak artık yarın baska bır fırmanın cagrı surecınde karsınıza boyle bır karar cıkma olasılıgı buyuktur. herseyden ote fınansal durumu ıyıde olsa sırketler artık spk yı yol edıp cok rahat surecı uzatmak adına rahatca muafıyet talebınde bulunabıleceklerdır.
herkes doğal olarak sitemde, gerçekçi olmak lazım kötü senaryo gerçekleşti ve bugün iyimser olmaya gerek yok....
herkes kararını şöyle versin, ben bu hisseyi ne için aldım diye sorsun... şayet çağrı hikayesine aldım kısa sürede para kazanmaktı amacım yoksa burayla işim olmaz diyorsa satsın....yok ben şirkete yatırım yaptım geleceğini güzel görüyorum, bu hikaye olmasa da başka hikayeleri olacaktır diye düşünüyosa şu panik havasında işlem yapmasın yine hertürlü zarar yazar...
bir sözüm de "cesur" arkadaşa millet ah vah yaparken gülmeniz hiç hoş değil....evet insanlar kısa yoldan para kazanmanın peşinde ve bu piyasa da bu tarz insanların parasını yemek üzerine kurulu (aynı kumarhane mantığı) daha sonraki özür ve açıklayıcı mesajlarınız daha şık olmuş ve Türkiyedeki bu iğrençliklere ironi yaptığınızı gösteriyor....
Sonuç olarak küçük yatırımcı küçüldükçe küçüluyor
:cool: La ne dedik basindan beri size.... Olmaz Olamazzzzz
:wave: Tupcunun eline verecektiniz :28: Tupcu sizin elinize Verdi mali gulle gule kullanin artik...
Pek fazla kendinizi germeye gerek yok zaten haber coktan fiyatlandi borsada.
Dgzt 7,30 denk geliyor %30 potansiyeli var
Bekleyin beni uygun bir zamanda Kosarim yardiminiza tekrar .
Teorik eşleşme taban görünüyor..