Daha ne kaos u allasen zaten deldi geçiyor bakalım tüm sinirlerime hakim olup bugün saat 22.00 de bloomberght yi izleyeceğim ne diyecekler merak ediyorum.
Printable View
Ya arada böyle hukuki ayrıntılara takılınıyor ya çok şaşırıyorum.Ergenekon davaları süreci ile özellikle FETÖ savcıları hakimleri ile hukuk artık eğilip bükülmeye çok müsait hale geldi.E ondan sonra da OHAL ve KHK dönemleri nedeniyle hukuki ayrıntılar bu sefer başka nedenlerle gene savsaklandı.E şimdi de süper yetkili başkan seçtik.Artık hemen hemen her şey kolayca hukuka uydurulur ,mutlak bir formül bulunur sıkıntı yok.Başkanımız zamanında hapis yattığı için aslında muhtar bile seçilemezdi CHP yardım etti bakın muhtar seçilme durumu olmayan vatandaşımız başkan oldu .Yani duruma uygun hukuk bizde sıkıntı yaratmaz:))))))))))
`Uluslararası piyasada yeterince TL'nin derinliğinin olmaması nedeniyle sert işlemler görülüyor`.
Mb da mesai akşam 18.00 bitiyor mu foreks piyasalarında işlem yapacak departmanda mı yok yoksa onlarında mesaisi 18.00 de bitiyor mu ?
Washington Post yazarı: ``Erdoğan ekonomik savaşı kaybetti``
MADURO VE ERDOĞAN BENZERLİĞİ
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro`nun politikası ile Erdoğan'ın politikasının benzer olduğunu öne süren O`Brien, her iki liderin de yaşanan ülke sorunları için dünyanın geri kalanını suçladığını ifade etti. Washington Post yazarı, Maduro ve Erdoğan`ın, merkez bankaları üzerinde baskı uyguladıklarını belirtti.
Erdoğan'ın faiz oranlarını düşük tutmasıyla, enflasyon oranının yüzde 15,9 seviyesine çıktığını belirten O'Brien, ekonomik sıkıntıların tam bir kriz geçirene kadar durmayacağını iddia etti.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...ybetti-/208846
Heriflerin benzetmelerine bakın kötü tehlikeli sulara giriyoruz, ARJANTİN olsak iyi derken bizi nerelere götürmeye çalışıyorlar. Bir an önce akıl izan yoksa işler MOKOKO...
Cuma günü genelde tırt konuk çağırıyor Bloomberg...
Keşke yandaş olsa da bu akşam kıvranışını izlesek...
saygılar/başarılar